” Kita 37 weeks muka dah kembang semangkuk, Faz so cantik tak aci.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Fazura Yang Sedang Sarat Hamil 37 Minggu Raih Perhatian Peminat. Macam Ni Punya Cantik, Mengandung Tiap-Tiap Tahun Pun Takpe !!

Pelakon dan kini bergelar usahawan kosmetik, Fazura semakin sarat hamil zuriat pertamanya bersama Fattah Amin. Setelah dua tahun mendirikan rumahtangga, rezeki akh1rnya memihak kepada mereka. Doa Fattah dan Fazura di tanah suci untuk dikurniakan zuriat termakbul.

Pada bulan April yang lalu Fazura memaklumkan kepada umum tentang kandungannya yang sudahpun berusia 4 bulan. Fazura yang sememangnya dikenali dengan wajah jelitanya itu semakin berseri-seri semenjak mengandung. Bak kata orang, seri ibu hamil. Cantik sangat.

Fazura yang menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 36 beberapa hari lepas menerima beberapa kej0tan daripada Fattah dan kawan-kawan karibnya. Beberapa majlis sambutan ulangtahun diadakan dan salah satunya kej0tan majlis baby shower bertemakan busana berwarna putih.

Meninjau akaun Instagram Fazura, telah dikongsikan sekeping gambarnya yang ayu dalam busana putih rekaan Rizman Ruzaini. Fazura yang menulis di kapsyennya bahawa kandungannya sudahpun memasuki minggu ke  37. Tak pernah tak cantik Fazura ini, lagi sarat mengandung lagi berseri melihat wajahnya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan Fazura ini meraih perhatian rakan artis dan juga peminat. Rata-ratanya memuji wajah jelita Fazura dan antara komen-komen mereka :

” Still beautiful and even more.. ” – Mimi Lana

” So so pretty.. am very excited for you.. ” – Catriona Brian Ross

” Glowing mama to be.. ” – Ramona zam Zam

” Oh wow menghitung hari then, exciting.. Most beautiful Mommy to be. so pretty mummy.. you look so happy.. “

” And Yes Still Very Pretty Mummy. Hang in there. Eat while you can.. “

” Bila la kite nk lawa mcm ni ek. mengandung pun chantik.. Mcmni punya cntik, sepanjang thun prgnant pun tak per.. “

” Super such beautiful Mum-to-be, Super g0rgeous la mommy ni.. “

” Satu2nya pregnant mom yg well-dressed. Sopan tak tayang baby bump la apa la.. “

” Kita 37 weeks muka dah kembang semangkuk, Faz so cantik tak aci, gorgeous mommy.. “

Memang kejelitaan Fazura itu terserlah ditambah lagi dengan busananya yang indah lagi menambahkan serinya. Hanya berbaki beberapa minggu sahaja lagi dan Fazura pastinya sudah menghitung hari untuk menempuh proses bersalin. Kami di Berita Kopak berharap agar segalanya dipermudahkan untuk Fazura nanti. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..