Connect with us

Artis / Selebriti

” Kenapa aku yang meleleh air mata pula. Serius tak kuat tengok Dekta.. ” – Netizen

Video Perkongsian Uwais Al-Qarni, Talita Dan Matin Sempena Hari Lahir Arwah Ibu Mereka, Siti Sarah Raissuddin Buat Ramai Menangis. Masing-Masing Ada Kenangan Manis Bersama Ibu Yang Terpahat Selalu Dalam Hati. Part Talita Tu Paling Sayu, Sebak Sungguh !!

Semalam tanggal 15 September merupakan hari ulangtahun kelahiran arw4h Siti Sarah Raissuddin. Dalam melihat anak-anak peninggalan arwah Sarah gembira dengan kehidupan mereka sekarang, jauh di sudut hati kerinduan mereka terhadap arwah ibu masih menggunung.

Menerusi akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perkongsian cerita daripada Uwais Al-Qarni, Dzahira Talita Zahra dan Ariq Matin mengenai kenangan mereka bersama arwah Siti Sarah.

Banyak kenangan manis yang diingati oleh adik beradik ini dan mereka bercerita dengan ceria pada awal video. Namun suasana mula menjadi sayu ketika Talita mengungkapkan yang dirinya sangat merindukan dan menyayangi ibunya itu. Tidak dapat menahan air mata, Talita turut memberikan pesanan kepada semua agar menghargai ibu selagi mana ibu masih ada.

Talita satu-satunya anak perempuan Siti Sarah dan pemergian Siti Sarah paling men1nggalkan kesan untuk Talita. Warganet turut menang1s melihat linangan air mata Talita. Rindu yang tidak penghujungnya sehingga ke akhir nyawa masing-masing.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah pun meraih lebih 90 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sed1hnyaa.. anak anak yg baik , dengar cakap ibu.. manja selalu.. pasti rasa kehilangan ibu, masakan dan moment indah bersama.. al-fatihah buat arw4h siti sarah.. ”

” Kenagan Mateen sangat menyentuh hati, nang1s kita dengar.. the best moment for him to remember.. anak manja ibu.. ”

” Alfatihah buat siti sarah rindu nk tgk video masak2 dgn celoteh dia.. tang talita tu mmg tak boleh menahan air mata kuar laju.. semoga korg bertemu lagi di syurga yg abadi, dunia hnya pinjaman.. ”

” Sed1hhnya part talita tu.. dia sunyi utk celoteh dengan ibu sebab dia sorang je pempuan.. weh aku yang banjir nang1s tengok dekta nang1s.. ad0h sed1h g1la.. ”

” Dekta.. dekta buat auntie yana nang1s la sayang.. kasih sayang seorang insan yg bernama ibu yang menyebabkan rindu tanpa penghujungnya… i feel u dekta.. semua kenangan indah, suara2 ibu masih terngiang2 lagi di kepala.. ”

” Kenapa aku yang meleleh air mata pulak huhu.. serius tak kuat utk ini.. tak dah scroll ig siti sarah lpstu terus sebak sampai keluar air mata.. ”

” Dekta da besar, dia da faham and dekta dapat rase kesed1han tu. Aku ni hati rapuh tau.. Kite yg dah jadi mak² nie cannot la tengok video mcm nie .. sebak sed1h terus.. ”

Berat mata memandang, berat lagi bahu anak-anak ini menanggung kerinduan terhadap ibu mereka. Moga apa yang diperkatakan oleh Talita dapat diambil sebagai pedoman. Selamat ulang tahun Siti Sarah dan semoga tenang di sana berlarian di taman syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT