” Kemain ye nyanyi lagu daddy dia. Nakaaa4lll eeeeeyyhhhh.. “

Vide0 Gelag4t Anak Alif Satar, Alisha Anugerah Nyanyi Lagu Nak4l Buat Netizen Tertawa. Part Keny1t Mata Tu Mak Aii C0py Paste Daddy Terus. Comel Sungguh !!

Penyanyi yang popular dengan lagu Lelaki Seperti Aku, Alif Satar tidak asing lagi. Sudahpun memiliki sebuah keluarga yang bahagia, beliau menjadi contoh kepada rakan artis dan juga umum kerana caranya mentadbir keluarganya itu.

Memilih pengurusnya sebagai pasangan hidup iaitu Sha Dila Halid, rumahtangga mereka diserikan dengan kehadiran tiga orang cahayamata diberi nama Alisha Anugerah, Ariana Mecca dan Muhammad Ali. Jika dilihat di akaun s0sial Alif, beliau sememangnya akrab dengan anak-anaknya itu.

Menjadikan anak dan isteri sebagai keutamaan, ramai yang suka dengan cara Alif berkawan dengan anak-anaknya itu. Sering bergelak tawa dan berbual-bual membuatkan ramai yang kagum dengan cara ayah-ayah Alif ini. Anaknya Alisha yang banyak mulut dan pet4h sekali bercakap menjadi tumpuan peminat. Muka yang persis Alif dan suka menyanyi lagaknya seperti Alif versi perempuan.

Menerusi akaun Instagram Shadilahalid, telah dikongsikan satu video anaknya Alisha Anugerah sedang berfacetime dengan Atuk dan Neneknya. Namun gelag4tnya yang tiba-tiba mendendangkan lagu ayahnya, Nak4l dengan penuh mim1k muka buat Sha Dila tergelak. Amb0i siap keny1t mata lagi !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t comel Alisha ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Wink tu memang win. Haih macam daddy dia tau.. “

” Uwa untuk cuwa. Too cute.. “

” Hahaha copy paste sangat.. Daddy selalu keny1t mata kat mammy je la kot.. “

” Nak4aaalll eeeeeyyhhhh. Hahahah comel je.. “

” Berdek4h daddy gelak. Confident tu penting.. “

” Sanggup tengok ulang ulang sebab nak dengar uwa untuk cuwa tu jee. “

” Kemain ye nyanyi lagu daddy dia.. Keny1t mata tu mahal.. “

” Hahahahaha c0nfident kakak ni, part keny1t mata tu tak tahan.. “

Amb0i Alisha memang sama macam daddy masa keny1t mata tu. Sebij1k dit1runya gaya daddy. Betul-betul anak daddy la Alisha. Mungkin nanti boleh berduet dengan daddy, mesti meriah. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Alisha membesar menjadi anak yang solehah dan berguna untuk kedua ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shadila Halid, IG Alif Satar by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..