” Keisha dah macam woman da.. ” – Diana Danielle

Nabila Huda Kongsi Gambar Photosho0t Raya Bersama Keluarga, Namun Penampilan Terbaru Anak Perempuannya, Keisha Laila Raih Perhatian Ramai. Wow Dah Besar Anak Dar4 Abil, Semakin Cun Melecun Keisha Sekarang !!

Menjadi selebriti semestinya menjadi perhatian ramai. Lebih-lebih lagi apabila berkongsi tentang kehidupan harian di laman media sosial. Begitu juga bagi pelakon Nabila Huda, ada sahaja perkongsian mengenai dirinya mahupun tentang keluarganya pasti menjadi perhatian warga netizen.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Nabila telah berkongsi satu gambar yang memperlihatkan Nabila sekeluarga mengenakan pakaian seperti bertemakan suasana hari raya. Pada posting itu juga, Nabila turut menulis ucapan ‘ Selamat hari raya dari kami sekeluarga’ .

Bukan itu sahaja, Nabila atau lebih dikenali sebagai Abil turut berkongsi satu video pada postingnya yang lain yang memaparkan dirinya sedang mengajar anaknya, Keisha Laila untuk berposing ketika mahu bergambar. Perkongsian oleh Nabila telah mendapat seratus ribu tontonan dan puluhan tanda suka daripada warga netizen.

Selain itu, ramai yang tertarik melihat penampilan terbaru anak dar4 Nabila kerana Keisha kelihatan begitu cantik dan manis ketika photosho0t dijalankan. Meskipun Keisha yang kini baru berusia 12 tahun sudah kelihatan seperti sudah meningkat dewasa lebih-lebih lagi ketinggian Keisha sudah hampir sama dengan ibunya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Video Nabila menunjukkan cara posing yang menarik ketika bergambar kepada anak tersayang.

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecantikan Keisha dan terhibur akan ucapan selamat hari raya oleh Nabila Huda itu kerana dikatakan awal menyambutnya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Oh my god, Keisha dah macam woman da. .” – Diana Danielle

” Prettynya Keisha, ya tuhan, kakakk kakakk sgt dah tau. Makin besar makin cantik betul lah si budak ni.. “

” Woww so cantik lah anak dara Abil, manis betul. Awal betul Abil raya yer, hehehe, btw, nice gambar keluarga ni.. “

” You’re blossoming into a beautiful lady aiyo. Keisha dengan you dah macam kakak dan adik beb, kejap ja masa kan.. “

” Cantiknya Keisha, persis mommy dia betul, nanti dah besar lagi cantik ni, habis lah si mama nk tepis byk yang berkenan nanti.. “

” Cantiknya anak dar4 sorg tu, selamat hari raya beb, awal nau kau raya yer Abil, haha puasa pun belum.. “

” Terkej0t aku Abil, wah awal betul bergambar raya yer korang, tapi so gojes kau ank beranak, cun habis.. “

Halah halah manis betul anak Nabila ni, memang nampak matang tidak seperti usianya. Cantik gambar keluarga Nabila, patut ramai yang puji. Apa-apa pun, kami mendoakan semoga Nabila sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..