“ Lucu lah si bujang ni, tak lama lagi mesti hebat memasak.. ” – Netizen

Video Gelag4t Dua Anak Bujang Rita Rudaini Belajar Memasak Di Dapur Buat Peminat Terhibur. Wah Siap Guna Kuali Legend Lagi. Part Rayyan Tak0t Terpercik Minyak Tu Kelakar !!

Siapa yang tidak kenal dengan Rita Rudaini, seorang selebriti yang jelita dan kekal awet muda sehingga kini. Rita membesarkan dua anak bujangnya yang bernama Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna. Masing-masing sekarang sudah kelihatan membesar dengan sihat, handsome dan anak yang baik buat Rita.

Meninjau ke akaun Instagram Rita, satu perkongsian video telah dimuatnaik yang memaparkan gelag4t anak lelakinya, Rayyan dan Arjuna belajar memasak di dapur buat netizen kagum dan terhibur melihatnya. Pelbagai reaks1 dan gaya anak bujang Rita di dapur berjaya mencur1 perhatian peminat.

Menerusi video itu, Rita mengajar anak-anaknya cara memasak nasi goreng. Rayyan diajar mengisi bahan masakan ke dalam kuali, manakala Arjuna pula belajar untuk menggaul nasi goreng. Malah, gelag4t Rayyan yang tak0t dengan percikan minyak dan keletah Arjuna yang sering menanyakan soalan kepada Rita kelihatan comel.

Cubaan belajar memasak Rayyan dan Arjuna kelihatan berjalan lancar sekali. Masing-masing nampaknya begitu semangat dan mendengar kata. Pastinya, Rayyan dan Arjuna nanti mahu memasakkan makanan buat mummy mereka setelah mahir di dapur.

Jom tonton video di bawah :

Cara Rita mengajar anaknya dipuji dan begitu soft spoken. Ramai yang suka melihat Rita mengajar anak-anaknya di dapur. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Kuali legend.. Pandai budak berdua nie msk utk mummy.. mummy boleh share pinggan tu beli kt mana.. comel.. ”

“ Hensem dua2, pandai, baik akhlak, bljr msk sampai pandai.. ok cukup pakej.. Lembut jerr rita ckp dgn ank2.. Dah boleh harap dah ank bujanggg.. ”

“ Dia punya terkej0t kita sekali ikut tekej0t.. Tinggi betul tangan masa masukkan bahan.. yg no 2 sbji upe mummy dia.. ”

“ Aduhh.. Tggu hgpa masak mak hg bulih kebuloq laa..  takpa2 anak lelaki kalu pandai masak bgus.. Bulih jaga ibu saat depa tak larat nnti.. ”

“ Bonding time mak n anak.. gud kak.. ske tgk.. Terbaik ibu dan anak.. Luculah si bujang2 ni.. tak lama lg mesti terror memasak.. ”

“ Yeayyy, laju je rayyan.. Haha bgus lelaki pun kne pandai masak.. Soft spoken semuanya.. tudiaaa dia pnya jarak ngn kuali.. hahaha.. ”

“ Syahdu sungguh tgk 2 budak hebat ni.. semoga kuat dan jgn lupa mummy hampa nah bila dah besaq nti.. Hensome keduanya.. ”

Tidak sampai lima minit nasi goreng Rayyan dan Arjuna sudah siap. Ringkas dan mudah betul resepi nasi goreng Rita ajar buat anak-anaknya. Apa pun semoga Rita dan anak anak sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan Rayyan serta Arjuna membesar menjadi anak yang soleh untuk terus membahagiakan mummy tersayang. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG ritrud727                                                       

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..