” Ada rambut comel, hidung pac4k, bamb4mnya.. ” – Netizen

Gambar Thr0wback Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Ketika Berumur 1 Hari. Alahai Pipi Pau Gabriel Tu Cutenya. Rambut Halus Nipis, Comel Sangat !!

Sebut sahaja nama anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel, pastinya peminat sudah terbayangkan wajah mat saleh dan matanya yang cantik. Digelar Gabriel oleh kaum keluarga Emma, Gabriel lahir pada bulan November tahun lalu dan kini sudahpun 3 bulan usianya.

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan beberapa keping gambar thr0wback ketika Gabriel baru sahaja berusia sehari. Gabriel yang sedang tidur berada di pangkuan Shazli nampak selesa dibedung. Seperti bayi lain, seawal kelahiran lebih banyak masa dipenuhi dengan tidur.

Pada waktu ini juga, bayi masih lagi terasa seakan masih di dalam perut ibu. Gabriel yang berkulit putih kemerah-merahan juga dilihat merah bibirnya. Dalam tidur pun sempat lagi si kecil ini membuat mulut muncung. Rambut Gabriel juga nampak lurus dan keperangan.

Wajah bayi selepas lahir pastinya membuat kedua ibu bapa teruja. Hilang segala kesak1tan apabila melihat si kecil yang dikandung 9 bulan berada di depan mata. Setiap hari pastinya gambar si kecil akan diambil sebagai kenangan lebih-lebih lagi jika ianya cahayamata pertama.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Gabriel di hari pertama selepas kelahirannya ini memang comel betul. Rambutnya nampak nipis sahaja dan  pipinya itu temb4m sungguh. Perkongsian ini mendapat pujian peminat dan antara komen-komen mereka :

” So cute this little tiny human, dari kecik dah handsome. Shariq di pangkuan daddy, comel nya baby shariq gabriel, debabnya.. “

” Ya Allah comelnye bambamnya.. Berapa kg ni mama, comelnya gebu. Adudu comei sangat cutie pie ni.. “

” SubhaAllah comel sangat Gabriel. Handsome sejak dalam perut lagi ni. Cantik bulat jek kepala dia.. “

” Ada rambut comel, hidung pacak. Rmbut baby tak byk sgt masa lahir.. patut lh dh 2 bulan setengah rmbut nipis je.. “

Emma pernah berkongsi sebelum ini bahawa Gabriel dilahirkan dengan berat 3.2 kg. Boleh tahan semangat juga si Gabriel ini, dari pipinya itu sahaja sudah nampak chubbynya. Nampak seketul betul badan Gabriel dalam balutan kainnya itu.

Dari lahir sudah ‘semangat’ badan Gabriel, dan sekarang lagi bertambah ‘bulat’ kesayangan Emma dan Shazli ini. Tidak pernah tidak comel dan pastinya dewasa nanti Gabriel bakal tampan seperti babanya. Semoga keluarga kecil Emma ini gembira dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Arshan Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..