Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Kalau lagu ni punya kejadian, beranak tiap tahun pun takpe.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Kedua Anzalna Nasir, Emirhan Bertemakan Safari Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Setahun Umur Emirhan. Kecil-Kecil Dah Nampak Handsome. Tapi Kapsyen Mummy Emirhan Tu Memang Win Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Anzalna Nasir, perkongsian beberapa keping gambar ketika sambutan hari lahir anak keduanya, Emirhan telah meraih perhatian ramai. Tahun ini genap usia Emirhan satu tahun dan terasa seperti baru sahaja Emirhan dilahirkan.

Bertemakan Safari Party, kek hari lahir Emirhan dan juga segala hiasan sangat mengikut tema. Kek Emirhan dihiasi dengan haiwan dan merupakan kek dua tingkat. Emirhan pula mengenakan pakaian jaket dan berseluar jean. Penampilan Emirhan nampak sangat bergaya sekali.

Shawl Airis

Nampaknya Emirhan juga sudah pandai berjalan sendiri kerana Emirhan banyak mmberikan pose yang istimewa sambil berdiri. Ramai memuji wajah Emirhan yang comel dan handsome. Walaupun semakin membesar, gelaran Little Putin buat Emirhan masih kekal.

Perkongsian gambar-gambar ini telah menerima lebih  ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Anzalna sempat lagi bergurau untuk memberikan adik kepada Emirhan sekiranya masih mampu. Harapnya dapatlah adik girl pula kan, hehe.

Tudung Netizen

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai peminat memberi ucapan hari lahir buat Emirhan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kalau laguni punya kejadian beran4k tiap tahun pon takpa kakk.. .. adik girl ok mommy emirhan ckp.. MasyaAllah happy birthday handsome boy.. “

” Happy birthday putin, handsomenya sebijik daddy nya.. Alhamdulillah, Happiest Bday Putin junior handsome boy.. “

Cosmoderm

” Wow birthday little Putin.. Ini hensem boy ini bukan asam boi hensem sgt ni.. dua dua handsome kalau dapat girl mesti cantik.. “

” Masya Allah tabarakallah anak dua dua honsem mcm nie momy dia bagi adik byak2 pun tkpe.. Best tgok, emirhan request twin baby sistur mummy.. “

” MasyaAllah comel nye dah mcm ank mat saleh.. larat lahhhh pls mummyyyy we need more good Putin.. Tlg beran4k lg plisss omeyyyy.. “

” Segaknya anak sis ..taun depan please bg emirhan adik girl plak… Abg rambut kerinting,adek blonde straight.apa2pon shoo shomel.. “

” Sanah Helwah Emirhan.. Auntie doakan Emirhan membesar menjadi anak yang soleh dan taat pada ibubapa.. Macam Mat salleh sungguh anak2 u handsome sungguh.. “

Alahai, memang tidak dinafikan Emirhan seorang bayi yang handsome. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang pertama kepada Emirhan. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang berjaya di dunia serta di akhir4t. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Stone Mortar

BAWAL INSTANT TIE BACK

Honey Comb Wok

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT