” Jarang ada boss reward staff banyak kali macam ini, beruntung team.. ” – Netizen

Cara Layanan Pengasas Kosmetik Aina Beauty, Hafiz Mahamad Dan Syafiqah Aina Terhadap Pekerja Mereka Di Puji Netizen. Terbaiklah !! 

Jat0h bangunnya sesebuah syarikat bergant0ng kepada pengurusan dan tenaga kerja yang dipunyai. Pekerja adalah aset penting bagi semua syarikat dalam memastikan semua perancangan berjalan lancar. Lain majikan, lain caranya dalam menghargai pekerja dan ini adalah cara pengasas kosmetik Aina Beauty, Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hafiz Mahamad, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Hafiz dan Aina membeli hadiah berupa beg mewah berjenama untuk ke semua staff mereka. Tidak hanya hadiah, malahan Hafiz turut sama memberikan bonus.

Dalam video ini juga, Hafiz mengumumkan kepada semua staffnya bahawa mereka bakal dilindungi insuran bermula tahun hadapan. Hafiz yang ingin memastikan staff nya sentiasa gembira semasa bekerja benar-benar menghargai keringat setiap daripada mereka.

Suasana pada awal video yang memperlihatkan Hafiz memberi ucapan dan kata-kata semangat mula menjadi kec0h apabila Aina membawa masuk ke semua hadiah yang dibeli untuk staff mereka itu. Alhamdulillah rezeki untuk semua dan Hafiz turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyokongnya selama ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Hafiz ini meraih perhatian netizen dan ini bukanlah kali pertama Hafiz memberi kej0tan sebegini untuk para pekerjanya. Antara komen-komen mereka :

” Majikan yg tak pandang staff sekadar sebagai pekerja. Majikan yg anggap staff mcm family dan menghargai usaha semua staff. Seronok dpt majikan mcm ni.. “

” Seronok tengok, aina dan hafiz memang hargai pekerja2. Bos yang baik. Contoh majikan yg hebat.. sentiasa dgn aura yg positive.. di hargai n menghargai.. terbaik.. “

” Mengalir airmata tgk video ni.. kalau lah saya yg ada dlm staff ni alangkah seronoknya.. terbaek boss yg baek hati.. “

” I’m so proud of you kak aina & abg hafiz. Tak brhent1 dari dlu brbgi rezeki. Loveez sngt cara hargai pen4t lelah staff tu.. “

” Alhamdulilah dapat boss yg baik, seronoknyaa dpt majikan cmni. .terharu sy melihatnya. Semoga berkah rejekinya… sukses bisnisnya.. “

” Bestnya dapat bos macam ni. Kejayaan demi kebahagiaan….. beruntung team, happy from them, keep smile.. “

” Untung nya staff ainaa. Dpt bos yg menghargai staf.. sbb dia tahu staf tu adalah aset sebenar dlm company.. Alhamdulillah.. seronoknya dpt boss yg tak berkira… Bertuah dpt bos mcm ni..”

” Bestnya, selalu hargai staff gembirakn org lain. keep it up. jarang ada boss reward staff banyak kali macamni.. “

Hadiah daripada Hafiz dan Aina untuk semua staffnya ini membuatkan semua menjer1t kegembiraan. Seperti yang selalu diungkapkan Hafiz, rezeki adalah untuk dikongsikan bersama-sama. Semoga Hafiz dan Aina terus maju jaya dan dikurniakan rezeki yang melimp4h ruah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafiz Mahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..