” Nama sesuai, secomel tuannya sangat nama tu.. ” – Netizen

Lagi Gambar Photosh00t Baby Emma Maembong Dikongsi Suaminya, Shazli. Wah Comelnya Pakai Topi Santa, Akh1rnya Tahu Juga Nama Si Comel Ini. Sesuai Sangat !!

Semenjak pelakon jelita, Emma Maembong selamat melahirkan cahayamata sulungnya 8 November lalu, setiap perkongsian Emma berkenaan anaknya ini pasti menjadi tumpuan peminat. Wajah si comel ini yang putih gebu seperti warna kulit Emma dan Shazli membuatkan wajahnya tidak jemu dipandang.

Hasil tinjauan kami di Instagram Shazli, telah dikongsikan sekeping gambar baru photosh00t bayinya ini. Jika semalam Emma berkongsi gambar bayinya ini dalam balutan kain berwarna putih, kali ini temanya berlainan dan bayi ini dipakaikan pakaian berwarna biru pula.

Shazli turut menulis di kapsyennya tertera nama Gabriel bersama emoji berbentuk hati. Pada perkongsian sebelum ini juga, seringkali ditanyakan peminat nama anak kecil mereka ini namun tidak ada jawapan baik daripada Emma mahupun Shazli.

Namun jika dilihat daripada Instagram adik beradik Emma, semuanya memanggil Gabriel kepada anak ini. Genap sebulan usianya, semakin comel anak Emma ini dan ramai daripada peminat semuanya memuji matanya yang cantik berwarna grey.

Jom baca perkongsian di bawah :

Di akaun Instagram Eslovestory juga ada dikongsikan sekeping gambar lain yang menunjukkan wajah anak Emma ini.

Alahai tidur lena sungguh walaupun sedang membuat photosh00t  dan wajah cute si kecil ini pastinya meraih perhatian peminat.. Antara komen-komen mereka :

” Alo so cute, comelnya dia. MasyaAllah… indahnya ciptaan Allah.. Alahai comelnya, Tidur je keje dia. Jom kita main bola.. “

” Tanda tanda baby tu comel ialah time dia tido pejam mata.. Ya ampunnnn, kalau gig1t mmg puas hati ni.. “

” Nama sesuai gabriel, secomel tuannya sangat nama tu. Cutenya..putih melep4kkk..  So cute this little baby. Dah besar mesti handsome machoo.. Jgn kent0t ye sayang.. “

” Cute mcm mama dan baba. gabriel handsome nya, indahnya ciptaan-Mu sungguh sempurna.. Putih melepak, comel sangat lah anak Emma ni. So cutee handsome boy ni.. “

Nampaknya dar4h keturunan Scotland yang mengalir dalam badan Emma terkena tempi4snya pada Gabriel ini. Warna kulit dan matanya itu pasti menjadi daya penarik peminat dan membuatkan sesiapa yang melihatnya boleh terpeg0n.

Wajah sedang tidur lena pun nampak cute si Gabriel ini secantik dan sekacak mama dan daddynya. Apa pun, semoga Gabriel membesar dengan sihat selalu, menjadi anak yang soleh dan keluarga kecil Shazli ini gembira bersama selamanya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shazli.a, IG Eslovestory, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..