” Birthday yang ke 6, Aaisyah mintak 6 birthday kek.. ” – Rozita Che Wan

Rozita Che Wan Kongsi Gambar Anaknya, Aaisyah Dhia Rana Bersama Kek-Kek Ketika Sambutan Hari Lahir Aaisyah. Amboi Aaisyah Kerlas Betul, Sampai 6 Dia Punya Kek. Aaisyah Pun Comel Sangat, Dah Macam Princess !!

1 November merupakan tarikh kelahiran anak kepada selebriti negara, Rozita Che Wan iaitu Aaishah Dhia Rana. Seperti tahun-tahun sebelumnya, sudah pasti sambutan hari lahir Aaisyah akan disambut dengan meriah dan penuh dengan kegembiraan. Figura jelitawan yang lebih mesra dipanggil Che Ta ini memberi sepenuh kepercayaan kepada anak perempuannya memilih tema setiap tahun.

Tinjauan di ruangan IG Rozita Che Wan, tema yang dipilih oleh si cantik, Aaisyah pada tahun ini ialah unicorn. Boleh dilihat Aaisyah mengenakan baju berona lembut pink dan purple, sedondon dengan pakaian kedua ibu bapanya. Pemilihan tema dan warna yang cantik begitu menarik perhatian terutamanya dekorasi kek yang menjadi highlight dalam majlis tersebut.

Jika dilihat terdapat 6 kek kesemuanya sempena sambutan ke 6 tahun Aaisyah. Setiap kek dihiasi dengan pelbagai hiasan yang comel dan cantik seiring dengan tema yang dipilih. Aaisyah kelihatan sangat excited dan gembira ketika majlis dilangsungkan. Manakan tidak, setiap tahun tema yang dipilih direalisasikan dengan sempurna oleh ibu bapanya.

Melalui kapsyen Che Ta di IGnya, Aaisyah sendiri meminta 6 kek untuk tahun ini dan sebagai ibu, Che Ta sedaya upaya memenuhi impian buah hatinya. Disebabkan itu, setiap majlis sambutan hari lahir Aaisyah semuanya kelihatan sangat meriah dan berwarna warni.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kecantikan dan kecomelan Aaisyah membuatkan para peminat tidak put0s memberi ucapan dan memuji di ruangan komen. Rata-rata peminat menyamakan kecantikan Aaisyah sama seperti ibunya, Che Ta. Antara komen-komen peminat adalah :

” Happy Bornday Aaisyah princess from kayangan, macam dalam kartun barbie happening sangattt woweeee wewiiit rcw, Happy birthday Aaisyah.. untung jd ecah.. “

” Happy Birthday Ecah.. sbb Ecah uncle boy dpt Theeya.. bday pon sama2 dekat heheh, Happy birthday Aisyah.. moga membesar dengan baik dan menjadi anak yang solehah.. “

” Happy birthday aisyah.. banyak betul kek aisyah, waaaa bestnyaaa cantik la design kek ni, Wait 21 tahun pasti best aaisyah, woahhh simpan satu kat aunty.. birthday aunty tak lama lagi.. happy birthday aaisyah.. “

” Alahai lawanye ecaaahh.. ape yg dia pegang tu.. kek ke, Waa.. dh nmpk kecantikan dan kejelitaan aaisyah dhia rana.. semoga sentiasa dibawah lindungan ALLAH SWT.. Happy Birthday.. “

” Ecah ni boleh kata natural beauty dia terserlah pada pandangan pertamaaa. Haaaa gittewww, lebor sengih aisyah dpt barbie, sengih sampai ke telinga dpt present.. “

” Happy birthday aaisyah. Semoga menjadi anak solehah penyejuk hati mummy dan daddy. Semoga bahagia dunia dan akhirat, sekejap je dah 6 tahun aisyah ni, cantiknyaaaaaa semua2 helokkk.. “

” Bestyer byk kek.. happy birthday aisyah, banyaknya kek aisyah happy birthday girl, semoga jadi anak yang solehah dan semoga panjang umur, cantik sangat birthday girl.. “

Pastinya ramai yang teruja melihat Aaisyah yang sangat cantik dan comel di majlis sambutan hari jadinya. Untung Aaisyah dikelilingi orang yang sangat menyayanginya. Kami mendoakan semoga Aaisyah sentiasa ceria dan menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapa sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..