Connect with us

Artis / Selebriti

” Itu rumah ke show room, wow sangat so luxurious.. ” – Netizen

Video Sharifah Shahirah Berkunjung Ke Rumah Penjaga Gol Malaysia, Farizal Marlias Raih Perhatian Peminat. Wah Luar Rumah Pun Dah Cantik, Masuk Dalam Lagi Wow Dekorasinya. Hidangan Pun Special Betul !!

Stesen radio Suria FM kini masih dalam siri jelajahnya ke seluruh Malaysia. Meninjau akaun Instagram salah seorang penyampainya iaitu Sharifah Shahirah atau lebih dikenali sebagai Shiera Ijoy, satu video telahpun dikongsikan untuk tontonan ramai.

Berkesempatan berkunjung ke rumah penjaga gol Malaysia yang juga merupakan salah seorang pemain pasukan JDT, Farizal Marlias menyambut kedatangan Shiera bersama beberapa penyampai Suria FM dan ahli keluarga mereka dengan cukup meriah.

Klik gambar untuk info..

Hidangan yang aneka juadah disediakan dan lebih menarik perhatian peminat adalah kekemasan dan dekorasi rumah Farizal yang tersusun dan kemas. Bak kata Shiera ketika merakam bahagian dapur, itu adalah dapur Farizal bukan IKEA ye.

Pemilihan warna yang lembut membuatkan suasana rumah Farizal ini nampak luas dan tenang sahaja. Kata Shiera seperti show room pun ada kerana serba lengkap dengan perabot dan lain-lain kelengkapan rumah.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Shiera ini telahpun meraih hampir 6000 likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Itu rumah ke show room, wow sangat. Rasa nak alihkan je bunga bunga atas meja makan tu sebab menghalang pandangan dan penuhkan meja je haha.. “

” Cantiknya rumah Farizal, dah lah kemas, bersih pulak tu. Dapur tu cantiknya warna baby blue.. “

” Lawa rumah dia weyy. Duduk JDT so luxurious, deko dalaman tu dah macam hotel betul.. Untunglah.. “

” Cantik g1la rumah Farizal ni, dari luar dah nampak cantik. Tengok dalam lagi fuyooo weh. Home sweet home ni.. “

” Macam makan dekat istana, serba lengkap, serba moden, serba lawa lah dalaman rumah Farizal ni.. “

Klik gambar untuk info..

” Farizal cantiknya rumah. Sukanya video ni, dapat jugak tengok rumah Farizal. Macam IKEA tu lawaklah kak Shiera.. “

” Tak puas tengok, lawa betul rumah Farizal. Susun atur dia kemas je, tenang weh ada rumah macam ni.. “

Untunglah Shiera dan yang lain-lain dapat melihat istana Farizal ini. Home sweet home idaman ramai orang. Apa-apa pun, semoga Farizal terus maju jaya dalam karier bola sepak dan menjadi keeper terbaik serta bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy, IG Farizal Marlias

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT