” Macam cerdik sangat mata tu menonton movie.. ” – Netizen

Video Anak Raja Ilya, Talita Love Bersama Bapanya Menonton Televisyen Raih Perhatian Peminat. Alahai, Macam Faham Jer Dia Tengok Movie Tu. Comel Je Mata Talita Berkelip-Kelip !!

Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru anak pelakon, Raja Ilya iaitu Talita Love Garrett telah meraih perhatian peminat. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Talita berada di atas pangkuan bapanya iaitu Trent Garrett.

Kedua anak ber4nak ini sedang menonton televisyen dan apa yang mencur1 perhatian ialah Talita juga turut sama menontonnya. Dapat dilihat mata Talita berkelip-kelip ke arah televisyen seolah-olah faham apa yang ditontonnya.

Baru berusia 7 minggu, Talita sudah pandai menonton televisyen. Mungkin kerana cahaya yang dipancarkan oleh televisyen membuatkan mata Talita memandang tepat ke kaca televisyen. Apa-apa pun, wajah Talita sangat comel.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka daripada warganet. Sejak mempunyai cahaya mata, setiap hari ada sahaja perkongsian tentang Talita di media sosial.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat comel Talita. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alololoooo mcm cerdik sgt mata tuu memerhati movie.. mcm paham sgt la haai ..comel jek .. cantik betul dia ni.. “

” Kelip kelip matanya. Daddy dia tak boleh fokus tgk tv, fokus kt anak.. Ya Allah daddy girl betoi laa diaaa.. ger4mmm kitee tgok awak.. “

” Daddy dh merah² mata menahan ngantuk.. baby elok bulat mata layan cerita tv … HAHAAAA… Shoooo chomellll betholll …masya Allah.. “

” She’s a good mix of u and your husband. super cute Masya Allah.. Your kids a little superstar, so cute and sweet moment.. “

” Ya Allah, macam faham je kan.. ee, ger4m tengok.. Talita sebiji muka daddy dia rajailya .. pandai tgk tv.. haha.. “

” Alololo pndainya semoga membesar dgn sht ya syg.. Awww.. so clever baby Talita we miss you.. so cute.. ger4m tengok.. “

” Haha so cuto both of them.. Pandainya baby talita tgk tv.. comel sangat.. muka tu c0py paste daddy sangat.. “

Alahai, makin besar semakin comel anak Raja Ilya ni. Maklumlah Talita mempunyai dar4h kacukan Inggeris, Melayu dan India. Semoga Talita Love Garrett membesar dalam keadaan sihat selalu dan menjadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Talita Love

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..