” Amboi mata grey, cantik sangat Aisywara Nealofa ni.. ” – Netizen

Video Photosho0t Dan Gambar Close Up Anak MUA Bellaz, Nur Aisywara Nealofa Yang Kini Berusia Hampir Sebulan. Wah Lain Daripada Yang Lain Tema Photosho0t Nealofa Ni. Comel Sangat Mimik Muka Sambil Mata Melilau Cari Mama !!

Beberapa hari sahaja lagi, anak keempat jurusolek terkenal MUA Bellaz yang diberi nama Nur Aisywara Nealofa bakal berusia sebulan. Sejak wajah Aisywara Nealofa ini diperlihatkan kepada umum, pujian diberikan oleh warganet kerana wajah comelnya itu.

Saban hari ada sahaja perkongsian MUA Bellaz tentang perkembangan terkini bayinya ini. Memang cantik Nealofa, secantik mamanya juga. Dengan hidung mancung dan bibir yang munggil merah bak delima, Nealofa kelihatan seperti anak patung.

Meninjau entry terbaru MUA Bellaz di akaun Instagramnya, telah dikongsikan beberapa buah video dan gambar yang memaparkan photosho0t Nealofa. Berlatarbelakangkan kain berwarna hijau, Nealofa dipakaikan baju dan headband bunga berwarna putih.

Luas mata Nealofa seperti mencari-cari di mana mamanya. Dengan jari jemari memegang ikatan tali seperti buaian ini, lagi membuatkan netizen ger4m melihat Nealofa. Pada posting sebelumnya pula, gambar close up wajah Nealofa yang menampakkan warna anak matanya menarik perhatian.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh MUA Bellaz ini telahpun meraih lebih 40 ribu likes daripada warganet setakat ini. Antara komen-komen mereka :

” Wah lain dari lain photoshoot dia, buai laju-laju saya nak kahwin dengan anak raja hehe. Cute sangat lah Nealofa ni, mata tu cantik sangat.. “

” Buai laju-laju sampai pokok sena , amb0i mata celek aihh. Mel1lau mata duk cari mana mama la tu haha. Comel sangat mata hang Nealofa oii.. “

” Alala ger4mnya tengok, sayang cantik lawa sangat la budak kecik ni. Pandainya dia pegang tali tu.. Perang4i macam orang besar ni hehe.. “

” Tu dia naik ndoii tu, ish ger4m aii dok pegang pegang tali tu pulak. Muka tu tak0t pun comel.. “

” Segakla mata anak hampa ni, anak mat saleh mana la ni. Bellaz mengandung duk tenung gambar apa sampai comel gini.. “

” Cantiknya mata, warna grey nampak. Nanti besar mata dia akan jadi warna choc Muda, cantik jelita anak dar4 ni nanti.. “

” Amb0i mata grey, cantik sangat Aisywara Nealofa ni. Berkenan sungguh dengan mata dia, besar nanti cantiknya tiada tandingan ni.. “

Makin Nealofa besar makin nampak seiras dengan muka papanya tetapi cantik seperti mamanya. Mata tu memang membuatkan ramai yang ger4m. Semoga Aisywara Nealofa membesar menjadi anak yang soleh dan kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MUA Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..