” Ikut mommy lah tu, kuat berangan Anaqi comel ni.. ” – Netizen

Amyra Rosli Kongsi Perangai Baru Anaknya, Aqeef Anaqi. Comel Sangat Mimik-Mimik Muka Anaqi Buat Tu Sampai Nampak Sesuatu Di Belakang. Alahai Cute Sungguh !!

Kisah kehidupan seharian peneraju utama drama Nur, Amyra Rosli memang sentiasa menjadi tumpuan peminat. Amyra yang sudah bergelar ibu kepada 2 orang anak iaitu Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa semakin anggun dan terus istiqamah dalam imej berhijabnya sehingga kini.

Meninjau akaun Instagram Amyra, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan galeri handphone milik Amyra. Kelihatan berpuluh keping gambar dan video Anaqi di situ dan menurut Amyra semuanya diambil sendiri oleh Anaqi.

Amyra turut menerangkan di kapsyennya itu bahawa telefon bimbitnya kerap kali mengh1lang dan setelah beberapa jam baru ditemui. Dan hasilnya, wajah Anaqi memenuhi folder galeri. Rupa-rupanya si kecil ini merakamkan semua aksinya sendiri dengan berbagai mimik muka.

Tidak hanya gambar wajah, Anaqi juga merakamkan video dirinya sendiri. Amboi abang semenjak sudah besar ini sudah pandai ber’selfie’ seperti mommy dan daddy. Apa yang mencuit hati, setiap gambar semuanya berbeza reaksi wajah dan membuatkan Amyra sendiri tergelak melihatnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar dan mimik muka yang diambil Anaqi ini menarik perhatian peminat. Amboi sampai gambar dahi sahaja pun jadi Anaqi ye. Antara komen-komen mereka :

” Handsome ank bujang amyra mi hahaha. comel sangat niiii anaqi sayang oiii.. Macam-macam muka ada, ikut mommy lahh tuuu, kuat berangan anaqi comel ni. Belakang nampak no rumah lagi tu haha.. ” 

” Comel je anaqi selfie, kaki swafoto rupanyaaa. anak buah sy pon suke macam ni. Nanti bukak gallery tibe2 ada photo dia.. ” 

” Anaqii Diam2 selfie ye, eee handsome boy ni. muka amar sgt, comellah anaqi. bila terjumpa fon mama be like haha. Cute sangat ger4m tengok.. ” 

” Aduh siap video lg tu, sel2 Otak Sedang berhubung. Anaqiii dah big boyyy la haha. Br nk tekan play video lupe gamba je tu haha cute sgt, paling comel abad ini.. ” 

” Pandai selfie dah si hensem ni, Full galeri mcm ni. Hensome yaaa, muka mommy sgt Haha. Senyap-senyap anaqi amik phone mommy. Naughty betul lah anaqi, penuh muka dia je. Mcm2 gambar comel je anaqi.. ” 

” Haha sama la anak kita aamyra. ini semua fen0mena global anak2, penuh memori fon. Amboii sakan aih dok selfieee, yang tengah makan nasi pun nak selfie kenapa hahahhaahhahaha comel betul laa.. ” 

” Comel sngguh anaqi niee. Selfie je takpe tauu , jangan pegi wasap semua kawan² mommy sudahh hahaha. Comeyy jer gambar nganga mkn nasi penuh mulut.. ”

Bila anak semakin membesar dan akalnya mula berfikir, macam-macam telatahlah yang dibuatnya. Kelakar gambar selfie oleh Anaqi ini sampaikan gambar makan nasi pun dia snap. Apa pun, semoga Anaqi menjadi anak yang bijaksana dan sentiasa menghiburkan hati kedua ibu bapa sampai bila-bila. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..