” Besar dah anak teruna, macam kakak dengan adik.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Anak Sulung, Penampilan Bekas Pelakon Norazah Aziz Dan Anaknya Cur1 Tumpuan Ramai. Wah, Nampak Macam Adik-Beradik. Anak Handsome, Mak Maintain Cantik Seperti Dulu !!

Sudah lama kita tidak mendengar khabar pelakon cantik yang popular sekitar tahun 90 an dahulu, Norazah Aziz. Sejak dia mendirikan rumah tangga bersama jejaka inggeris, Daud Leroy Abdullah, Azah telah berpindah dan menetap di Montreal, Kanada sehingga hari ini.

Perkahwinan mereka telah dikurniakan tiga orang cahaya mata lelaki iaitu Aaron, Brian dan Justin yang kini sudah meningkat dewasa. Jika anda masih ingat, Azah dahulunya popular dengan drama Cinta Korporat bersama pelakon Azhar Sulaiman dan Rushdi Ramli.

Meninjau ke akaun Instagram Azah, dia kini bahagia hidup bersama suami dan anak-anak tercinta. Antara entri terbaru yang dikongsikan di Instagram miliknya ialah gambarnya bersama anak sulung, Aaron yang kini sudah berusia 24 tahun

Aaron dahulu pernah mendapat jol0kan seperti selebriti Hollywood Enrique Iglesias kerana wajahnya yang tampan saling tidak tump4h seperti selebriti tersebut. Semalam merupakan hari lahir Aaron dan Azah menitipkan ucapan hari lahir di kapsyen gambar tersebut.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Wajah dua anak ber4nak ini begitu seiras sekali seperti adik-beradik. Tambahan pula, Azah yang tetap cantik dan tidak dimamah usia membuatkan mereka dilihat lebih kurang sebaya. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Same like my brother birthday today 23rd october.. Happy birthday Aaron.. Sat ja anak kak Azah dewasa noh.. Moga menjadi anak yg baik.. “

” Happy birthday Aaron sama birthday dgn my daughter tp yg ke 26.. Cuteee.. dh mcm gf bf lak sis haha.. Hensem anknya..

” Happy birthday Enrique.. Eh Aaron.. .. Bila nak dpt menantu ni.. Besar dah anak teruna akak.. Macam kakak dengan adik.. “

” Sama birthday my first son la azahmontreal happy birthday. What best for having our first child as son is, kalau pegi mana mana berdua dgn dia mesti org ingat tu boyfriend kita haha. We feel younger instantly but they feel older haha.. “

” Like brother n sister .. Handsome… rupa melayu campur mat saleh.. Happy Birthday Aaron.. My late father named my after u… “

Wah, untunglah Aaron mempunyai ibu yang sentiasa nampak muda dan cantik. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Aaron. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang baik dan soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norazah Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..