” Comelnya anak Elvina, handsome boy sangat. Senyum sama lah.. ” – Netizen

Elvina Kongsi Video Bersama Anak Lelakinya, Karl Mateen Yang Begitu Comel. Alahai Senyum Karl Tu Cute Sangat !!

Wajah jelitanya sering menjadi tarikan kepada penonton drama Melayu. Elvina Mohamad juga dikenali sebagai Datin Norzalina dan merupakan isteri kepada Dato’ Mohd Haniff Borhan. Untuk makluman, pasangan ini berkahwin pada tahun 2018 dan sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki bernama Karl Mateen.

Meninjau akaun Instagram Elvina, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Elvina bersama Karl. Elvina yang merakamkan gelagat Karl sambil memel0k anaknya itu meminta Karl untuk senyum. Gaya Karl terseng1h dan memperlihatkan giginya yang putih dan tersusun itu membuatkan wajahnya lagi bertambah comel.

Karl dilahirkan pada November 2018 dan kini sudahpun berusia 2 tahun. Gambar dan video Karl ada dikongsikan diposting sebelum ini namun tidak terlalu kerap. Bagi peminat setia Elvina, tentunya menyedari yang Elvina lebih banyak berkongsi perihal kerja seninya di Instagram.

Hanya sesekali dan jika ada keraian ataupun perayaan, barulah akan dikongsikan aktiviti keluarga barulah peminat dapat melihat gaya dan muka Karl yang comel tu. Untuk pengetahuan, Elvina mula dikenali ramai menerusi lakonannya dalam drama Cinta Si Wedding Planner dengan membawakan watak sebagai pembantu.

Jom tonton video di bawah :

Comelnya muka Karl lebij-lebih lagi lagi-lagi bila dia membuat muka terseng1h. Perkongsian video daripada Elvina ini mendapat perhatian  dari peminatnya dan antara komen-komen mereka :

” Eeeeee ger4mmmmm, alololo so cute. Bila karl smile keluar muka anep. Like mother like son.. dua2 cute Senyum sama lah tapi muka sebijik ayah dia. Big b0y dah Karl.. “

” Comell ank, so shomell. Karl Mateen yang cuteness, macam mommy Elvina. Senyuman dia sangat meng0da, so cute sweet jeee. mcm muka mommy dia bila senyum. “

” Comelnya anak Elvina, hensem boy comel sangat. Cute sangat senyum ger4m tengok seng1h cam tu. Karl jgn cute sgt pls, tak suka lah nanti rindu. Melting bile tgk dia senyum. “

Sampai sepet mata Karl bila senyum lebar seperti itu. Dengan kulit putihnya itu, lagi bertambah cute Karl ni. Ada yang melihat wajah Karl seperti Dato’ Haniff dan ada juga yang mengatakan wajah si kecil ini lebih iras dengan wajah Elvina.

Kalau sudah mommy dan daddynya berwajah cantik dan kacak, pastinya sedikit sebanyak akan ada rupa mereka dalam wajah Karl. Apa pun, semoga Karl Mateen sentiasa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk kedua orang ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elvina Mohamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..