” Rindu tak terkata, tak boleh tahan airmata tengok pel0kan rindu tu.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Pertemuan Semula Norazah Aziz Bersama Abang Dan Kakaknya Buat Peminat Seb4k. Terlerai Kerinduan Bersama Airmata !!

Beberapa hari sebelum ini, pelakon Norazah Aziz ada berkongsikan gambar dan video ketika berada di Singapura. Tidak berseorangan, suami Azah, Daud Leroy Abdullah turut bersama-samanya. Bergaya seperti pelancong, Azah yang sudah lama menetap di Montreal ini masih terlihat cantik.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Azah Aziz, telah dikongsikan video yang memperlihatkan pertemuan semula Azah dengan abangnya di Kampung Baru. Menurut Azah, sudah 20 tahun dia tidak bertemu mata dengan abangnya ini.

Umpama jejak kasih, Azah memel0k erat abangnya ini. Pastinya kerinduan yang menggunung terlerai saat dapat bertemu insan tersayang. 20 tahun bukanlah masa yang singkat dan Azah juga tidak dapat menahan airmatanya.

Emosi yang bercampur antara gembira dan sed1h, Azah turut bertemu kakaknya yang sudah 4 tahun tidak ditemui. Cerita Azah lagi di kapsyennya, wajah kakaknya ini saling tidak tump4h seperti wajah arw4h ibunya.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Norazah Aziz (@azahmontreal)

Perkongsian oleh Azah ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan rata-ratanya ikut seb4k melihat pertemuan adik beradik ini. Antara komen-komen peminat :

” Alaa, i pun emosional pasaipa. Jejak kasih, Alhamdulillah. Happy for you dear, manfaat saat terindah yang tak selalu ada di samping keluarga.. “

” Alhamdulillah so touched to see your reunion. Kalau dah lama tak jumpa mahu tak seb4k. 2 kotak tisu pun tak cukup. Apa pun babe syukur terlerai rindu kan.. “

” Kenapa saya pun ikut sed1h ni. 20 tahun lama betul tu. sireh pulang ke ganggang, Alhamdulillah. I can see you crying too much, family is everything.. “

” Alahai sed1hnya sis Azah, Alhamdulillah dapat jumpa family. 20 tahun tak jumpa, tak boleh nak gambar rasa sed1h tu. Tengok mata Azah pun dah dapat rasa perasaan tu.. “

” Saya pulak yang termenang1s, sampai 20 tahun tak jumpa sed1hnya. Seronoknya melepas rindu, ik4tan kasih adik beradik hingga ke syurga.. “

” Saya pulak yg seb4k… Moga semua nya diberikan kebahagiaan, keberkatan Dan kasih Sayang hingga ke syurga.. “

” Rindu tak terkata, lama tak jumpa. Sed1h pulak kita yang tengok. Air dic1ncang tak akan put0s. tak boleh tahan airmata tengok pel0kan rindu tu.. “

” AllahuAkbar lamanya, mesti rindu sangat-sangat. Saya pulak yang mengalir air mata, lama 20 tahun tak jumpa tu. Bukan setahun dua.. “

Kasih sayang adik beradik tak akan pernah terput0s walau berada jauh di mata. Pertemuan semula yang pastinya memberikan kebahagiaan berganda buat Azah. Semoga Azah gembira sepanjang berada di sisi keluarga dan dapat meluangkan masa bersama sebaik-baiknya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azah Montreal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..