” Suami isteri rajin ke dapur memasak, bagusnya.. ” – Netizen

Video Suami Zulin Aziz, Farhan Norzaini Memasak Raih Perhatian Ramai. Wah Tak Sangka Suami Zulin Pun Pandai Memasak, Sedap Betul Menu-Menunya. Untung Lah Zulin Dapat Suami Pandai Masak !!

Meninjau ke akaun Instagram suami Zulin Aziz iaitu Farhan Norzaini, p0sting terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi lebih 1 jam ini memaparkan Farhan sedang memasak bersama Zulin di dapur.

Pelbagai menu disediakan oleh pasangan ini dan nampak sedap-sedap belaka. Jika sebelum ini umum mengetahui Zulin seorang yang pandai memasak, rupa-rupanya suaminya juga memiliki bakat memasak. Wah, memang meriahlah dapur.

Melihat daripada gaya Farhan memasak, kelihatan Farhan tidak kek0k dan seperti sudah biasa melakukan kerja-kerja di dapur. Antara menu yang disediakan Farhan ialah ikan cencaru bak4r, air asam dan sayur buncis goreng.

Zulin pula menyediakan sup tulang, sambal udang petai dan cili kicap. Wah, meriah sungguh menu pasangan ini kan. Boleh membuatkan sesiapa sahaja berasa lapar dan terl1ur. Terbaiklah Zulin dan Farhan. Selepas ni lagi bertambah rajin lah memasak bila ada pasangan yang mempunyai minat yang sama.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji pasangan ini yang rajin memasak bersama-sama. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Rajinnya masak sama2. camni baru best. Ingat tk dulu main masak2 gak kt tmn mainan kuarters tudm… Hahahha… klu hg ingat lg la… “

” Suami isteri rajin ke dapo memasak .. bagus nye saling bekerjasama baik dlm bisnez mau pn di rumah .. saling sepakat membawa berkat.. ” 

” Wow lakibini pandai masak… boleh biay tv show nie… in shaa Allah muga di murahkan rezeki sentiasa .. Aamiin.. “

” Sy pun tak makan belacan sbb tak suka bau belacan.. Ada yg letak kerisik.. ada yg tak letak.. tp klu buat air asam nasi daging utaqha kan letak kerisik.. hihi.. “

” Tak perlu kerisik.. Air limau nipis jer.. Ya ampunn.. sdap g1lerrr… tgok pun dh terliur, apatah lagi kalau rasa tu.. fuhhh mantulll padu.. “

” Wah bergabung masak sedap2 eh pengantin baru.. Kecur air liur saya Sedap betul menu lunch boleh menambah ni.. “

” Rezeki pengantin baru macam2 juadah Zulin & Hubby masak.. tq for sharing….  meriah kembali dgn masakan zulinaziz .. kali ni bersama hubby tercentaaa…. “

Tentunya seronok apabila sama-sama pandai dan rajin memasak. Bolehlah mencuba pelbagai menu dari air tangan masing-masing. Semoga rumahtangga yang dibina oleh Zulin Aziz dan Farhan terus bahagia sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farhan Norzaini, Zulin aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..