Connect with us

Artis / Selebriti

” Habis sampai ke tengkuk, dah macam zombie Fatima comel ni.. ” – Netizen

Gambar Nur Fatima Aisya Selepas Cuba Bersolek Sendiri Buat Ramai Terhibur. Alahai Seram Pulak Tengok Muka Fatima, Kenapa Lain Macam Jer Ni. Habis Sebatang Lipstick Fatima Buat Jadi Foundation, Hehe !!

Kanak-kanak gemar meniru apa yang dilihat di sekelilingnya. Apa yang paling menjadi ikutan mereka ialah gelagat ibu dan bapa mereka. Ini termasuklah apa sahaja aktiviti harian yang dilakukan oleh ibubapa pastinya akan mencur1 perhatian anak-anak untuk menirunya.

Ini yang dikongsikan oleh Fazura apabila anak perempuannya sudah pandai untuk bersolek sendiri. Pastinya Nur Fatima Aisya sering melihat ibunya bersolek setiap hari sehinggakan Fatima cuba untuk melakukan sendiri. Namun lain pula yang jadi kerana Fatima tersalah memilih foundation.

Klik gambar untuk info..

Fatima telah menggunakan lipstik ibunya sebagai foundation. Fatima telah menyapu lipstik tersebut ke seluruh mukanya termasuk juga leher. Alamak, dah nampak ser4m pula muka Fatima kerana menggunakan ‘ foundation’ berwarna pink. Alahai, bijak sangat ni hendak meniru mummy.

Perkongsian gambar ini telah menerima lebih 10 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Ramai netizen yang terhibur melihat perkongsian ini dan ada juga yang menyatakan sikap anak perempuan sememangnya gemar untuk bersolek dan sentiasa cantik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan apabila melihat wajah Fatima yang berwarna pink. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Nasib baik mak ko kaya dik kalo mak aku ijau dah tak dan amk gambar.. Auntie tak tahu nak nangis atau nak gelak, yg pasti Fatima cute .. “

” Begitulah kehidupan mak2 yang ada anak age macam ni tertido 5 minit pun , macam2 boleh jadi . Nyamma tengah berkarya tu..nak video version please.. “

” Habis sampai ke tengkuk.. Dah MCM Zombi cik Fatima comel ni.. still cute even guna pink foundation.. Sel2 otak berhubung.. “

” Aduhhh nyamaaa apa dh jadi hahaha.. Lps makeup boleh terus masuk dapur..good nyamma.. Gaya dah ada tuhh cuma salah jaa.. “

” MasyaAllah nyammaaaa boleh jadi trend ni, foundation red2 pinkish .. just to experiment, mummy Faz.. next fazura in making.. “

” Saya dah kena jgk mummy…sejibik… lipstick baru beli…tak tahu nk menangis k nk marah…nak marah budak halus… kenit… “

” Omg apa dah jadi nyamma ni nak buat ujikaji foundation warna pink ke tu?? ni tak pa lagi kalau conteng dinding sofa semua lagi parah.. “

Klik gambar untuk info..

Apabila sel-sel otak berhubung, mulalah bermacam-macam idea yang dilakukan oleh si kecil. Kadang-kadang kanak-kanak seusia Fatima ini sememangnya tidak boleh leka walaupun seminit. Pastinya ada sahaja perkara yang di luar kotak fikiran yang dilakukan oleh mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT