” Good b0y sangat-sangat ni. Muka baby ikut mummy dia.. ” – Netizen

Farah Nabila Kongsi Video Andre Omar Bersama Dengan Daddynya Yang Mencur1 Perhatian Peminat. Alahai Andre Cute Sangat Part Pandang Daddy Tu !!

Tahun 2020, pelakon Farah Nabilah telah selamat melahirkan seorang cahaya mata lelaki sulung yang diberi nama Andre Omar. Sejak lahir, Andre telah menjadi salah seorang anak selebriti yang sering mendapat perhatian masyarakat diluar.

Hasil tinjauan di akau Instagram Farah, satu video telah dimuatnaik yang memaparkan suaminya, Mohammed Amirul Yunus bersama anak tercinta. Bukan main lagi Andre, fokus betul tengok muka daddy membuat manicure sudah seperti dibuai mimpi indah.

Comel dan baik sahaja gaya Andre. Tidak banyak merag4m dan sangat memberikan kerjasama yang baik ketika bersama mummy and daddy. So adorable, cara interaksi pandangan mata terhadap daddy tu kelihatan comel sangat.

Dengan mata bulatnya, wajah putih mulus dan pipi yang temb4m memang sangat menarik perhatian ramai peminat . Ramai yang ger4m melihat kecomelannya. Semakin hari semakin membesar, raut wajahnya kelihatan seperti banyak mewarisi mummy.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video yang dikongsikan Farah ini telah mendapat banyak tanda suka dan tontonan. Selain comel, ramai yang memuji Andre anak yang pintar. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Good boy.. ” – Anzalna Nasir

” Handsome boy this one.. Cutenya baby.. alolo comelnya dia.. Strong boy.. comelnyaa.. So handsome..”

” Tomeiii…ger4mm tgk.. Gd morning lil Andre handsome boy.. I see Andre’s face more towards to your family side lah Fawaa.. sorry daddy.. “

” Hensemm yerr lahai.. ank dia ek bkn bpk dia kite puji.. Andre shoo cuteee.. adorable.. he is sooo adorable.. “

” Such a handsome boy Masya-Allah.. Aloloo omeeyyy omey.. aww soo cute laa baby.. baby beautiful got yr eyes n daddy features too.. MasyaAllah.. “

” Aloloolo.. bdk comel lh dye.. Comel handsomenya dia.. cut kuku ariana mcm ni.. Hidung manc0ng encem boi ni.. “

” Keb1l2 matanya.. ng1lu ke tu ke gel1.. Comelnya.. Hidung mancung mcm daddy.. Lawa aaa baju.. Handsome kaliii.. “

” Alahaii comey nya baby.. tgk mata dia pandang ke daddy tu mcm da bijak sgt.. Shoo kiut.. Good boy sangat-sangat ni Muka baby ikut mummy dia.. “

Suka tengok suami Farah yang ringan tul4ng sama-sama membantu menjaga dan menguruskan Andre. Sememangnya perkara yang disukai para isteri di luar sana. Apa-apa pun semoga Andre membesar menjadi anak yang soleh kepada ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG farahnabilahofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..