” Pipi macam kuih pau, rasa nak kunyah-kunyah je.. ” – Netizen

Video Anak Anim Ezati, Yara Alanna Khalsom Yang Diagah-Agah Oleh Suaminya, Mohd Fadli Raih Perhatian Peminat. Alahai Comel Sangat Khalsom, Pipi Tu Temb4m Sungguh !!

Anim Ezati Rizki merupakan seorang pengacara dan juga wartawan Malaysia. Anim sering dilihat di kaca TV mengacarakan program Malaysia Hari Ini yang bersiaran di TV3. Anim telah mendirikan rumahtangga bersama Mohd Fadli dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata bernama, Yara Alanna Khalsom.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Anim ada memuatnaik satu video bermain bersama anaknya, Khalsom di ruang tamu. Video tersebut dirakam oleh suaminya sewaktu mereka sedang meluangkan masa bersama sambil menonton TV.

Anim yang bertelekung dilihat memegang Khalsom yang baru berusia 4 bulan lebih. Si kecil Khalsom nampak begitu selesa apabila berada di sisi ibu tercinta. Suami Anim juga turut sama memanggil-manggil Khalsom dengan panggilan manja ‘Acom’.

Panggilan daripada ayahnya itu disambut dengan senyuman dan gelak tawa dari anaknya itu. Comel betul melihat Khalsom yang terngang4-ngang4 ketawa. Pipi Khalsom yang sedia temb4m membuatkan peminat bertambah ger4m dengan si comel ini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat comel Khalsom ketika diagah ayahnya buat peminat melting. Rata-rata peminat ger4m dengan pipi dan rambutnya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Eleh yg anak dar4 tu pun seng1h dipanggil acom, tahniah anim anak comel… B4m b4mm… Meh aunty dukung mehhh.. “

” Ya Allah muka daddy Adik Khalsom ni… comell sngat… Luas ngang4 acom bila daddy panggil, Rambutt.. cac4k.. ger4m.. “

” Comelnye die senyum kat kamera, smart girl Khalsom, moga jadi anak solehah ye sayang, Baby khalsom so cute, Gem0knya pipinya comel.. “

” Sukenya dak Acom tu bila dgr daddy panggil ya… Comey angat2. Ank daddy ni…. oppps mommy jgn jel3s hehe, Mummy ngan acom omey cangat.. “

” Umur camni mmg sedap gomol.. masa umur 4-7 bulan paling best main ngan baby tau sebab tak pandai l3ri2 dari kita lg, Ger4m tengok rambut nya.. “

” Pipi mcm kuih p3u…. rasa nak kuny3h2 je, Muke daddy sgt hihi, Comelnyer Acom niihh, Aunty Yanti ger4m laaa, comel khalsom.. “

” Alahaii ger4m btoi dgn pp p4u dia tuuu. Pipi acom tu.. n rambut.. ad0iii, Anim & husband muka sama.. bby rambut tu terpac4k comel animezati.. “

Anak adalah anugerah terindah buat semua ibu dan bapa. Seronok melihat Anim dan suami melayan buah hati mereka. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Khalsom menjadi anak yang solehah dan membahagiakan kedua ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anim Ezati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..