” Semp0i habis, maknya sporting.. ” – Netizen

Muatnaik Video Kej0tan Hadiah Hari Lahir Buat Ibu, Reaksi Ibu Ain Edruce Selepas Membuka Hadiah Yang Diterimanya Buat Ramai Terhibur. Wah, Meriah Sungguh. Patutlah Ain Kelakar, Mak Pun Sama !!

Pengacara, model dan pelakon iaitu Ain Edruce begitu dikenali ramai dengan perang4inya yang ‘g1la-g1la’. Ain seorang yang peramah dan selamba. Sikapnya itu membuatkan apa sahaja rancangan yang dihoskannya membuatkan ramai penonton terhibur.

Meninjau ke akaun Instagram, Ain ada memuatnaik satu video di mana dia telah memberi hadiah kepada ibunya sempena hari lahir. Dengan kapsyen ucapan hari lahir yang turut diucapkan kepada adiknya, Edila Edruce, perkongsiannya itu telah mendapat puluhan ribu tontonan.

Ain telah menghadiahkan ibunya sekotak air namun reaksi ibu Ain sejurus membuka hadiah tersebut telah menghiburkan ramai orang. Ibunya menari serta berj0get sambil dis0rak oleh adik-beradik Ain yang lain. Wah, sp0rting habis ibu Ain.

Nampak begitu ceria keluarga ini dengan masing-masing begitu happening sekali. Ibu Ain juga bukan main seronok walaupun hanya menerima air sahaja. Jadi tidak hairanlah jika sebelum ini suami Ain yang nampak pem4lu dan pendiam sudah pandai membuat kelakar seperti Ain.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seronok melihat keceriaan keluarga ini dan berasa terhibur melihat reaksi ibu Ain. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ptut ain happy-go-lucky,maknya pun sma happy-go-lucky… btw happy born day. Havoc nya family ni ¬†family sis kalau nyanyi happy birthday bagai hidup seg4n m4ti tak mau je .. “

” Mak pun happy go lucky jgk.no wonder la. Tahniah mirul sebab tak salah memilih ain dan kluarga dlm hidup. Meriahh.. “

” Now i know dari mane datg g1la2 to. Ape pun happy birthday. dah tahu dah ain menurun sape. now i know ada master.. meriah sungguh.. “

” Heppy best day emak… Panjang umur sihat selalu…. happening dan ceria. patut lawak.. haha ikut mak.. Family mcm ni best jee .. yg pendiam terus jdi kep0h.. “

” Happy birthday kak Lela & Dila. cutenya mak ain sama macam ain. Aku dh tau ain tu tingt0ng dpt dri mana… haha.. Ikut perang4i maknya.. happy jee.. “

” Semp0i habis. maknya sp0rting.. Happy Birthday ibunda ainedruce semoga dipanjangkan umur dimurahkn rezeki dikurniakan Kesihatan yg baik2 Aamiin.. “

” Happy birthday to you edila_edruce n aunty. ceria sungguh family ni. comel mak ain. seronok ada famili happening macam ni.. “

Wah, patutlah Ain happening orangnya, rupanya ibunya juga begitu. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada ibu Ain dan Edila Edruce. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..