” First time dengar lagu ni versi rap, lirik dia semb0r ikut dan haha.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Menyanyi Lagu Bangau Oh Bangau Buat Peminat Terhibur. Ad0ilah Anak Baba Ni, Lirik Mer4pu Pun Kelakar. Cute Betul Lah Jebat Ni !!

Jebat Jayden sememangnya memiliki peminatnya yang tersendiri. Selain mukanya yang comel, telatah Jebat yang banyak mulut ini seringkali mendapat perhatian daripada peminat. Sharnaaz sendiri kerap berkongsikan video Jebat setiap kali mereka bersama.

Jika sebelum ini, video Jebat menyanyi lagu ABC dikongsikan ibunya, Noor Nabila, kali ini lagu lain pula yang tak lekang di mulut si cilik ini. Hasil tinjauan kami di Instagram Sharnaaz, telah dimuatnaik satu video baru yang memaparkan nyanyian Jebat ini.

Lagu kali ini berjudul Bangau Oh Bangau dan Jebat memulakan nyanyiannya ini dengan penuh yakin. Memakai baju kemeja berwarna kuning putih, Sharnaaz sendiri tergelak mendengar lirik lagu yang didendangkan oleh anaknya ini.

Perkataan Jebat yang jelas sebutannya terselit juga sedikit pelat seperti ‘uyar dan kuyus’ membuatkan peminat terhibur. Alahai anak anto baba ni, bangau panggil katak, katak panggil baby, last-last kembali semula kepada katak. Cute dan kelakar sangat Jebat ni !

Jom tonton video di bawah :

Video Jebat ini telahpun mendapat lebih 113 ribu tanda suka dan hampir 2000 komen daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Handsomenya dia, baju tu macam abang-abang sangat. Confident tu penting jebat na haha. Buleh la tu nnt masuk AJL.. “

” Bijaknya jebat comel. Jebatt dah tak cakap germ4n. katak panggil baby patu baby panggil ular pastu panggil katak balik? haha cute betul.. “

” Camne katak pggl baby tu jebat haha, Comelnya Jebat. bangau oh bangau kenapa engkau kuyus. kuyus pun boleh hehe.. “

” Kiutt je uyaauu oh uyaaauu. Uya nak makan aku tu, cute lah boy. ee ger4m tengok jebat nyanyi, Ad0ii jebat jayden aunty terhibur laa so cute ‘panggil baby’ tu.. “

” Bila nak habis ni sayang 0iii haha, comel sangat terhibur hati tengok jebat. Aihhh pen4t la katak tu pgl semua eh. first time dengaq lagu ni versi rap haha.. “

” Alolo bila nk habis lagu tu sayang, comeilah jebat ni. Katak panggil baby cute betul. terab0r mat lirik dia haha. dia main semb0r je ikut dan.. “

” Uyau oh uyau kenapa kac4u jebat mcm mana tak kac4u jebat comel sgt.. Ee ger4m haha knp katak pnggil baby plak. haduhh kiut nau.. “

Penghibur hati baba sungguhlah si kecil Jebat Jayden ini. Lirik spontan Jebat tu boleh membuatkan sesiapa mendengarnya ikut tersenyum. Apa-apa lah Jebat, asalkan Jebat sentiasa happy bersama baba tersayang. Terus ceria dan stay safe Jebat dan Sharnaaz.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..