” First time dapat tengok gambar berdua, sweetnya loving couple ni.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Suaminya, Dato’ Ramli MS, Kapsyen Datin Alyah Tarik Perhatian Ramai. Alahai Tak Sangka Datin Ni Kelakar Orangnya, Tok Ram Pun Bukan Main Smart Lagi. Bukan Senang Nak Tengok Diorang Bergambar Bersama !!

Kisah rumah tangga penyanyi berbakat, Datin Alyah dan suaminya Dato’ Ramli MS sering mendapat perhatian ramai. Manakan tidak, mereka berdua lebih gemar tidak berkongsi cerita mahu gambar mereka bersama kepada umum di laman media sosial.

Mungkin inginkan ruang privasi, Datin Alyah mahupun Dato’ Ramli M.S, lebih mengutamakan kerjaya mereka berbanding hal peribadi untuk dikongsikan kepada umum. Sikap mereka juga sering mendapat pujian ramai kerana pasangan ini begitu profesional ketika mereka berdua bekerjasama.

Meninjau di akaun Instagram Datin Alyah, telah berkongsi satu gambar dia bersama suaminya. Perkongsian gambar tersebut telah dibanj1ri rantusan komen dan mendapat tanda like sebanyak 50 ribu lebih daripada warga netizen yang sukakan perkongsian gambar tersebut.

Malah kapsyen Datin Alyah juga membuat ramai yang terhibur apabila Datin Alyah menyatakan bahawa gambar tersebut adalah Dato’ Ramli bersama orang gajinya. Hal ini kerana, kelihatan Datin Alyah hanya mengenakan pakaian yang simple jika dibandingkan Dato Ramli di sebelahnya yang kelihatan smart berbaju ‘KOT’ .

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan perkongsian gambar tersebut begitu cantik. Malah para netizen juga turut mendoakan akan kesejahteraan rumah tangga pasangan ini. Antara komen-komen netizen adalah :

” Orang gaji Tok Ram ni lawa sungguh, kalau macam ni lah orang gaji, ramai yang nk ambik bekerja lah Datin.. “

” Gambar termahal ni, jarang nk dapat tengok, hehe. Semoga Datin dan Dato sntiasa bahagia bersama, kekal hingga ke syurga.. “

” First time dapat tengok gambar berdua mcm ni, sweetnya, loving couple Datin Alyah dan Dato’ Ramli.. “

” Rare betul gambar ni, memang ramai yang suka, sebab tak pernah tengok lagi pasangna ni bergambar mcm ni.. “

” Wah sweet betul, smga Alyah dan Tokram sentiasa bahagia bersama, dan kekal ke jannah, amin… “

” Babe, this photo just makes it real. Kalau dah ber-Barbie doll bagai, it’s f4ke. This photo is perfect.. “

” Ooo ic org gaji… Patutlah jiran sebelah umah dok komplen selalu dengaq ada sora pompuan rajin melalak Jutaan Purnama dgn Lady Gaga kat belakang dapoq, hehe, tapi lawa sungguh orang gaji pun.. “

Woww memang cantik lah gambar ni, walaupun Datin Alyah tak pakai baju┬ábarbie doll pun, hehe. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga Datin Alyah dan Dato’ Ramli MS diberikan kebahagian yang berkekalan dalam rumah tangga mereka dan kekal hingga ke akhir hay4t. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alyah Abu Hasan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..