Connect with us

Artis / Selebriti

” Fazura memang macam tu. Kalau tak ambil kena mar4h.. ” – Netizen

Video Layanan Fazura Terhadap Staff-Staffnya Raih Perhatian Peminat. Terbaik Fazura, Langsung Tak Berkira. Semoga Murah Rezeki Selalu Faz !!

Fazura nama yang cukup dikenali dalam dunia seni. Dari pelakon, figura yang berwajah jelita ini kini menjadi salah seorang usahawan yang berjaya. Fazura mengusahakan perniagaan tudung dan produk kesihatan serta kecantikan.

Meninjau akaun Instagram Dj Sonic Hussien, telah dikongsikan satu video yang memaparkan cara Fazura melayani dan menghargai para pekerjanya. Cerita DJ Sonic, Fazura membawa semua ke butik Coach dan apabila masuk ke butik berkenaan, Fazura mengarahkan untuk semua orang mengambil apa sahaja yang berkenan di hati.

Tak terkata dan keruan, itu yang dapat digambarkan daripada video ini. Tidak mengira harga, semua orang bebas memilih dan Fazura belanja kesemuanya untuk team tersayang. Ucapan terima kasih diucapkan untuk Fazura oleh pekerja-pekerjanya.

Mana hendak cari majikan sebegini apatah lagi barangan mewah sebegini tidak semua orang mampu beli. Tidak hairanlah rezeki Fazura mencurah-curah, Fazura pandai menghargai pen4t lelah semua pekerja yang membantu perniagaannya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh DJ Sonic ini telah meraih perhatian ramai. Rata-ratanya memuji sifat pemurah Fazura dan antara komen-komen mereka :

” Bestnya rezeki semua orang. seb4k pula Akak dengar dan tengok Video ni. No wonder sentiasa murah rezeki insan yg bernama Fazura ni.. “

” Alhamdulillah rezeki. semoga dilimpahi lagi rezeki faz. I dah lalui dulu, Fazura memang macam tu. Kalau tak ambil kena mar4h.. “

” Semoga rezeki mereka bertambah2, diberkati Allah dan terus maju. You’re luck djsonichussien to have such good friends macam Fazura & Fattah Amin.. “

” Ya Allah.. faz nak berkongsi rezeki sempena Syawal yg bakal tiba.. menggembirakan hati org lain.. murah rezeki faz & bertambah rezeki fazura fattah bagaikan air..amin.. “

” Allah seb4k tengok video ni, tak berkira langsung Faz ni. Tahniah pd smua Team krn brtungkus lumus brsama2 Faz.. Fatah & team.. moga Allah memperluaskn lgi rezeki mrk tnpa pnghjgnya.. “

” Good vibes sangat macam ni. Terbaik kak faz, tak sia sia minat dia dari dulu. ini yang kita nampak kan?… Yang kita tak nampak, sure banyak lagi missfazura “berkongsi rezeki” dan pemurah di belakang tabir.. “

” Alhamduliilah pemurah sungguh Fazura ni, contoh terbaik membahagiakan hati semua orang. Tak semua mampu, ni hadiah raya paling terindah dan berharga.. “

Alhamdulillah pastinya apa yang Fazura lakukan ini akan mendapat pahala dari-Nya. Lagi-lagi di bulan Ramadhan yang berkah ini, besar pahalanya bersedekah. Semoga Fazura sentiasa dilimpahi rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Djsonic Hussien, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT