” Kita tegur sebab kita sayang, jangan mar4h ya Che Ta.. ” – Netizen

Video Rozita Che Wan Cantik Berpakaian Berwarna Putih Ke Bazar Jualan Raya. Namun Penampilan Che Ta Ditegur Oleh Netizen. Ini Respon Che Ta, Nasib Baik Che Ta Tak Mar4h !!

Pelakon Rozita Che Wan, atau lebih dikenali dengan panggilan Che Ta ini memang sering mencur1 tumpuan warganet di media sosial. Ada sahaja fesyen pakaian yang digayakan oleh dirinya mendapat pujian ramai.

Terbaru, telah dikongsikan Che Ta adalah satu video ketika Che Ta hadir ke expo jualan raya. Kelihatan dalam video tersebut, Che Ta tampil simple dengan mengayakan baju blouse dan skirt labuh berwarna putih.

Perkongsian video itu telah mencur1 perhatian ramai. Ada yang telah meneg0r yang skirt yang dipakai oleh Che Ta itu kelihatan jar4ng dan meminta agar selepas ini Che Ta lebih berhati-hati ketika mengenakan pakaian seperti itu.

Sehingga kini, perkongsian video oleh Che Ta tersebut telah mendapat lebih 17 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Selain itu, ada juga memuji penampilan ringkas Che Ta kerana jarang Che Ta akan berfesyen secara ringkas.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan warganet setelah menonton video Che Ta. Antara komen-komennya adalah :

” Cik Ta pakai baju putih pun segak aihhh, suka tengok Che Ta pakai simple2 macam ni, nampak muda 10 tahun, hehe.. “

” Che Ta tak pernah melet0ps, cantik sungguh walaupun tak pakai 0ver2. Orang mai beli barang tak berkelip mata.. “

” Mmg nampak cantik sgt. Tp lebih cantik bila pakai kain putih kasi pelapik dlm lagi tebal. Kita tegur sbb kita syg, jangan mar4h ya Che Ta.. “

 ” Ann0ying lah yg ckp jar4ng2 tu. tak kan lah tuan badan takde otak nak fikir tak pakai pape kat dlm, agak2 lah nak tulis pun.. “

” Tudung simpul macam tu pun cantik. Che Ta Tak pakai kain dalam ka, kain tu nampak jar4ng lah Che Ta.. “

” Nampak muda terus Che Ta oi, hehe. Lawa lah Che Ta pakai baju warna cerah2 macam ni, semua masuk dgn Che Ta.. “

 ” Maaf kalau saya meneg0r, harap selepas ini Che Ta lebih teliti ketika mengenakan sebarang pakaian, tangan orang asyik nak menaip perkara tak baik wlpn kita rasa tak ada apa2 pun.. “

Respon ringkas daripada Che Ta :

Alahai harap Che Ta tak terasa hati lah, anggap sahaja teg0ran tersebut adalah untuk kebaikan Che Ta. Apa-apa pun kita doakan yang baik-baik buat Che Ta, semoga segala urusan Che Ta dipermudahkan, insyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..