” Dia boleh tak kenal siapa saya, tu yang buat saya ger4m tu.. ” – Usop

Usop Mentor Kongsi Cerita Detik Awal Perkenalan Dengan Kekasihnya Buat Ramai Terhibur. Ooo Sudah Berpunya Rupanya Usop Ni !!

Usop atau nama sebenarnya, Muhammad Saiful Naim Muhammad Nor mula dikenali setelah menyertai pertandingan nyanyian iaitu dalam program Mentor Melineia tahun 2017. Kini dia antara penyanyi yang kian meningkat naik dalam industri seni tanah air.

Kalau dilihat, Usop ini bukan sahaja turut mempunyai bakat nyanyian, malah dia juga mempunyai sikap yang menyenangkan ramai orang. Ada sahaja yang membuat ramai terhibur jika mendengar Usop ini bercerita, lebih-lebih lagi akan pelat loghat negerinya yang berasal dari utara.

Bakat nyanyiannya diasah oleh penyanyi terkenal Hazama. Memiliki suara yang serak-serak basah ini memang sedap didengar apabila dia membawakan apa-apa lagu. Malah ramai yang memuji sikap Usop yang sentiasa merendah diri meskipun kini dia telah pun mempunyai ramai peminat.

Hasil tinjauan di akaun Instagram usopmaniaofficial telah berkongsi satu video yang menunjukkan Usop bercerita sedikit mengenai detik awal perkenalan dirinya bersama kekasihnya. Malah gaya bersahaja Usop ketika bercerita mengenai kisah cintanya itu terdengar melucukan.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Perkongsian  Usop mengenai kisah percintaannya itu turut mendapat perhatian para peminat. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahah kelak0 gil4… Abg ger4m…Last sekali abg dapat…. Alahai Usop … Apa-apa pun fokus jugak pada impian dan cita-citanya Usop.. “

” Semp0i bdk kedah…. Hang jgn bqubah sop, biaq kekai mcm niii, oqang byk suka.. “

” Dah ada yg punya rupanya.. Alhai melepassslh…Ermmm. 

” Hahaha.. Lawak lawak.. Harap ada rezeki juga untuk jadi palawak maharaja lawak mega,hehehe… Mana la nak tahu ada yang invite utk join… Aaminnnn.. “

” Bersemangat yer Usop cerita pasal kekasih dia, hahaha.. “

” Part mka tu memang kelar lah Usop, apa-apa pun semoga berjaya yer Usop, kerjaya yang utama sebab muda lagi.. “

Dah berpunya yer Usop, memang terhibur melihat telat4h Usop yang bercerita kisah detik awal perkenalan dengan kekasihnya itu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Usop akan terus berjaya dalam bidang nyanyian dan menjadi anak yang baik yang sentiasa berbakti kepada kedua ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG usopmaniaofficial, usopofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..