” Di akhir video ternyata tew4s untuk menahan air mata.. ” – Netizen

Sempena Ulang Tahun Kelahiran Yang Ke 42, Dato’ Seri Siti Nurhaliza Kongsi Video Eksklusif Perjalanan IVF Untuk Anak Kedua. Namun Part Last Video Buat Ramai Yang Tersentuh, Allahu Seb4knya !!

Tanggal 11 Januari 2021 sempena ulang tahun kelahiran, penyanyi tersohor negara Dato’ Seri Siti Nurhaliza telah memuatnaik perkongsian berkenaan persediaan, perjalanan dan pengalamannya dalam menjalani proses IVF bagi mendapatkan rezeki cahaya mata kedua.

Tulis Dato’ Siti di kapsyen posting Instagramnya, perkongsian tersebut boleh ditonton di laman youtube peribadi miliknya. Melihat kepada perkongsian, rawatan IVF tidak semudah yang disangka. Dato’ Siti sentiasa bersikap positif sepanjang proses rawatan dijalankan.

Dato’ Siti juga memberitahu dirinya mengamalkan cara yang sama seperti ketika mengandungkan Afiyah sebelum ini. Bermula dengan pergerakan berjalan  sangat perlahan, solat secara duduk, mengelak mencuba makanan separuh masak dan mengambil makanan berkhasiat.

Bukan itu sahaja, jika melihat kepada video, Dato’ Siti telah mengambil banyak ujian kehamilan untuk mengetahui hasilnya. Pastinya sesiapa yang menonton aksi tersebut turut merasakan deb4ran yang sama. Tonton video penuh tersebut di hujung artikel.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Ramai yang memberikan tanda suka terhadap perkongsian Dato’ Siti. Malah ada juga yang teruja untuk menonton video tersebut dan turut mengucapkan selamat hari lahir buat Dato’ Siti dan mendoakan yang baik-baik untuknya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Ini betul2 eksklusif  happy birthday kakiti may Allah bless youuu always.. Alhamdulilah.. Kena tengok ni.. Di akhir video ternyata tew4s untuk menahan air mata..  “

” Ok mesti tonton punya.. Sabarnya insan yang bernama Siti Nurhaliza.. Bermacam-macamcara dibuat sebab nak dapatkan cahaya mata.. Alhamdulillah Allah makbulkan.. “

” Tokti dah buktikan yang tak salah kalau ada duit lebih & dengan sedikit usaha pasti Berjaya.. Proud of u.. Sebab tu kesayangan ramai orang.. “

” Seb4kk.. Happy birthday tokti.. saya tengah tengok ni mak iti.. Done.. hujung2 sed1h.. Ada lagu untuk baby baru tak siti.. “

“ Selamat ulang tahun tokti.. Hb tokti.. hv a great life dunia akhirat.. Done watch Selamat hari lahir.. Done watching tokti ctdk just now.. I’m cry1ng coz happy for you.. Pls take care yourself.. “

” Sanah helwah Dato Siti semoga dipermudah spnjg mngndung dan bersalin nnt.. Aamin..  Happy birthday tokti  May Allah Bless you and your family, semoga di berikan kesihatan yang baik, stay safe wherever you are ..”

” Selamat hari lahir TokTi.. semoga sentiasa dlm lindungan Allah swt amin.. Happy birthday dato ct teringin betul nk jumpa.. “

” Selamat hri lahir ctdk semoga sentiasa dlm lindungan & Rahmat Allah amiin.. Ng1s tgok ne.. Allahuakhbar sed1h saya tengok perjalanan mak iti dalam proses anak ke 2 ini tapi alhamdulillah keputusannya positive.. “

Part last perkongsian Dato’ Siti turut mengundang perasaan seb4k di hati para peminat. Sungguh menyentuh hati tetapi bersyukur terhadap anugerah Ilahi. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Dato’ Siti dipermudahkan dan selamat hari lahir wahai ratu hati Malaysia.

Tonton video penuh di bawah :

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk / Youtube Channel Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..