” Comel sangat ni baby Raissa, pipi p4u dia putih gebu.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Sekitar Sambutan Hari Lahir 1 tahun Cucu Along Kamaruddin, Raissa. Alahai, Comelnya Raissa Dan Meriahnya !!

Pastinya ramai yang mengenali Along Kamaruddin yang dahulunya merupakan seorang pelakon dan kini merupakan seorang pengarah serta penerbit. Dia baru-baru ini telah meraikan sambutan hari lahir cucunya, Raissa yang sudah berusia 1 tahun.

Raissa merupakan anak kepada Aisyah Along Kamaruddin yang juga merupakan seorang pelakon. Meninjau ke akaun Instagram isteri Along iaitu Arni Idris, beberapa gambar sekitar majlis hari lahir cucunya itu telah dikongsikan.

Bertemakan warna pink, majlis begitu meriah dengan kehadiran rakan-rakan artis yang lain. Antara yang hadir ialah Fasha Sandha, Anne Abdullah dan Ainina Ahmad B. Majlis tersebut diadakan di Dewan Lanai Anggun di Kuala Lumpur.

Untuk rekod, Aisyah telah mendirikan rumah tangga dengan Mohamad Azim Abdul HamidĀ  dan Raissa merupakan cucu sulung buat Along dan isterinya. Jadi semestinya sambutan yang diadakan cukup meriah sekali. Cucu pun comel sangat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Jom tonton video yang dikongsikan oleh Fasha di Instagramnya :

Perkongsian ini telah dihuj4ni oleh ucapan hari lahir buat Raissa dan ramai memuji Raissa dan Aisha sama comel. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy Birthday Raissa semoga panjang umur sehat menjadi anak Solehah. np cmel sgt ni bby raissa pipi paw dia putih gebu.. “

” Comel besday girl… Happy birthday.. Waahhh sma besday dgn dato. cutenya anak anak u, like angel.. comel semuanya.. “

” Gebusnya kamu. Happy birthday baby raissa. Eeee.. yg kecik tu ger4m comel sgt.. hahahaha.. dia tak suka orang pegang dia.. “

Dah sethn.. Mcm bru je rasanya dengar dilahirkan.. Cepat betul masa berlalu.. Semoga Raissa menjadi anak2 penyejuk hati kedua ibubapa.. Menjadi anak solehah.. Aamiin yra.. “

” Selamat hari jdi untuk Raissa, bila besar nanti jadi ank yg baik, ank yg solehah dan semoga Fasha dan suami kkl hgge kejannah bhagie brsma anak anak trsyg dan suami tercinta, Aaminnn yarabbalalamin Aaminnn Ya Allahh SWT.. “

” One year dahhhh… sekejap nyerr dah 1yr.. cucu i dgn anakĀ² i semua.. 1 yr dah pandai jalan.. oopps.. semoga panjang umur cutie pie.. semoga menjadi anak yang soleha.. aamiinnnn.. “

” Happy bufday Raissa… cumel nyer .ger4m untie dgn die… mata nie dok memerhati aisha yg cute tu, sis doakn sy dapat baby girl pula ya.. 2 boboy, nk girl pulak.. “

Lagi gambar yang dikongsikan :

Wah, meriah sungguh sambutan hari lahir cucu Along Kamaruddin ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Raissa. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhir4t. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, Arni Idris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..