Connect with us

Artis / Selebriti

” Dapat juga tengok rumah yang jadi kontr0versi kejap tu, besar betul yer.. ” – Netizen

Shila Amzah Kongsi Video House Tour Banglonya Yang Viral Buat Ramai Terpegun. Fuhhh Memang Besar Betul Rumah Shila Ni. Tengok Dari Luar Pun Dah Nampak Besar, Masuk Dalam Rumah Lagi Lah. Bilik Pun Luas, Untung Lah Siapa Beli Rumah Ni Nanti !!

Sebelum ini pernah viral berkenaan rumah banglo penyanyi Shila Amzah yang ingin dijual. Banglo mewah ini mempunyai ini mempunyai 6 bilik tidur dan semuanya lengkap dengan bilik air di dalamnya. Rumah seluas ini memang sedap mata memandang.

Meninjau akaun Tiktok Shila Amzah Official, telah dikongsikan satu video yang memaparkan keadaan di luar dan dalaman rumah banglo Shila ini. Shila membuat video bungalow tour untuk tontonan wargamaya dan memaparkan seluruh dalaman rumahnya ini.

Klik gambar untuk info..

Melihat dari luar sahaja sudah tahu keluasan dalaman rumah banglo ini. Kawasan parking kereta juga cukup besar dan boleh menempatkan banyak kereta. Melangkah masuk ke dalam rumah, Shila menunjukkan ruang tamu yang sudah pun dikosongkan.

Pada waktu itu, pekerja sebuah syarikat pembersihan sedang dalam proses mencuci seluruh rumah. Shila juga turut membawa semua ke ruangan tingkat atas. Masih ada tersisa baju Shila dan barang mainan Seth di bilik atas. Dari atas, boleh melihat dengan jelas ruang tamu yang berada di bawah.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@shilaamzahofficial

Bungalow tour ❤️ Sha doakan semua dapat mengecapi bahagia yang kalian ingin kan ❤️ #bungalow

♬ nhạc nền – 1999_1885 – 🤍

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 2000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Makin besar rumah, makin jauh jarak hubungan org dlm rumah tu. Saya pun decide beli rumah teres biasa je. Jnji selesa.. ”

” Cantik rumah Sha ni, rumah penuh kenangan. Ni rumah yang banjir aritu ek. Besar betul ye.. ni kalau bersihkan sorang diri, mahu pat4h pinggang haha.. ”

” Beso bethol ni.. best lah kalau untuk keluarga beso macam kami ni hehe.. tapi tu lah, dia 2 tingkat pulok.. mau men1nggal aku kalau kemas sorang sorang.. beso, best, suka tengok tepi rumah tu nampak luas eh.. ”

” Besar g1la, jenuh weh nak kemas dan bersihkan.. Boleh sewakan untuk shooting drama jugak ni.. ”

” Dapat juga tengok rumah yang jadi kontroversi kejap tu.. apapun moga di permudahkan kan segala urusan Sha.. memang cantik dan besar rumah ni.. ”

” Ya Allah.. besarnye rumah… ini mmg jenuh nak menjaga mencuci bagai.. semoga dipermudahkan segala urusan shila.. ”

” Besar betul ye, jenuh. Suka part tengah-tenagh tu yang boleh jenguk hall, best.. besar sangat banglo ni.. ”

Klik gambar untuk info..

Betul kata Shila, rumah besar kos selenggaranya pun tinggi. Kalau tiada maid atau pun pembantu untuk membantu bersihkan rumah, tak terkemas lah rumah jawabnya. Semoga segala urusan Shila untuk menjual rumahnya ini dipermudahkan dan berjalan lancar.

Silakan SHARE.

Sumber : Tiktok Shila Amzah Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT