” Dalam membebeI sempat sesudu megi goreng hahaha.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Terbaru Buat Ramai Terhibur. Sambil MembebeI Sempat Lagi Sesuap Megi Goreng Dalam Mulut. Alahai Comel Je Abil !!

31 December 2020 pastinya ramai yang berkongsi video mahupun gambar sebagai penutup tirai tahun dan ianya tidak terkecuali dengan para selebriti yang turut sama-sama berkongsi sebagai kenangan mahupun coretan pada tahun tersebut.

Meninjau di ruangan Instagram Nabila Huda atau mesra dengan panggilan Abil, satu video telah dikongsikan untuk tontonan umum. Di dalam video itu, kelihatan Abil yang sedang berceloteh dengan nada versinya sempena pengakhiran tahun 2020. Alahai Abil mula-mula bebelan sudah buat orang terhibur.

Ek0ran daripada komitmen kerja, Abil tidak dapat meraikan sambutan tahun baru bersama ahli keluarganya yang lain. Comel je Abil membebeI still buat orang ketawa. Part sebut rambut kep0k-kep0k dan gelak-gelak sos1al tu alahai drama sangat Abil.

Apa yang lebih menarik perhatian, ketika bercel0teh sempat lagi Abil dengan gaya bersahajanya mengambil sesuap m4ggi goreng ayam dan masukkan ke dalam mulut. Kelakar betul nasib tak tercek1k, makan sambil bercakap hahaha.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Perkongsian video Abil ini telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang terhibur dengan keletahnya termasuklah rakan artis. Malah ada juga yang turut sama mengucapkan Happy New Year kepada Abil. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Sabar ny4h.. ” – Janna Nick

” Kita pun new year kt set sajorkkk bil.. ” – Marsha Milan

” MembebeI-bebeI sempat sesudu megi goreng hahaha.. Sabar wahai sayang hahaha cheers from the air hahaha.. awat maghoh nih kak abil oii.. “

” Sabau noq sabauuuu.. happy new year Bil.. Ye tggu ok I am c0ming.. Kahkahkah sedap megi goreng ayam tu.. bauuuuu cembvru.. Sabar sisthur.. i faham ger4m u macam mana.. “

” Happy New year shinebright.. U made my day.. i pon kat rumah cing .. so hi 5 hahaha.. Happy New Year kak abil.. Hahaha sabarr.. bawak bersabar.. bawak bertenang.. nanti kang tercek1k garfu tu.. HAHAH hastek hepi nu yer.. “

” Kita org ddk umah je dr bulan 3 hr tu Nabila.. itu pun duk ada kut0k² org selangor tak ikut SOP.. Keluar pun beli brng makan.. nmpk org lain nk dekat aku l4ri dulu.. tak0t pnya psl..  “

” Abil kite pon tak keluar celebrate new year.. anak tido kemaen awal.. pastu eh dandan tu pulak peod pastu nk senggug0t pulakkk.. Same la kite .. mampu pandang tambak Johor memikirkan bile Husband nak balik.. “

” Abil correction.. bkn kepok2.. kephh0k kepho0okkk.. abil diet aritu ape citer nk msuk 2021 ni.. Happy New Year dear.. Thank you for your support and please send our regards to your beautiful family.. “

” Alaaaa kalau I tau you home alone.. I angkut you celebrate new year dengan I kat tiarasaesc4pes beb.. tapi megi goreng ayam tu nampak sedap . happy new year.. “

” Kite pun mkn megi wak.. Hahaha.. Tp kt umah bertiga.. Sbr ehh.. appy new year abil.. Sedap mee goreng Ayam tu.. Kami dah 2 tahun sambut sorg kt rumah abil smbl tgk tv.. “

” Sis kan wanita tabah so bertabahlah.. G0yang2 bahu 1kali abil.. aku pun sama..tgh tgk sepahtu reunion.. Kau drama sangat kannnnn abil hahaha.. MembebeI-bebeI sempat sesudu megi goreng hahaha.. “

Ceria dan terhibur melihat semua reaksi dan celoteh Abil. Pastinya Abil turut mengharapkan yang baik-baik pada tahun 2021. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Abil sentiasa dipermudahkan urusan dan bahagia dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..