” Comelnya, dah pandai senyum. Muka ibu habis.. ” – Netizen

Wajah Terbaru Anak Tomok, Khadijah Yang Kini Sudah Berusia 6 Bulan. Wah, Temb4mnya Dia Dengan Pipi P4u. Comel Sangat Senyuman Dija !!

Siti Khadijah merupakan satu-satunya cahaya mata perempuan penyanyi Tomok dan isterinya, Rahayu Abas. Khadijah dilahirkan pada awal Jun tahun lalu dan mereka sememangnya menanti cahaya mata perempuan selepas mempunyai dua orang cahaya mata lelaki sebelum ini.

Meninjau ke akaun Instagram, Tomok telah berkongsi gambar terbaru anak ketiganya, Khadijah yang kini sudah berusia 6 bulan. Gambar kali ini agak berbeza dengan gambar-gambar yang sebelum ini kerana kali ini Khadijah dilihat tersenyum.

Ini kerana kebanyakan gambar Khadijah yang dikongsikan menunjukkan wajah Khadijah yang sentiasa serius dan kadangkala ada yang nampak gar4ng. Apabila sekali Khadijah tersenyum, nampak begitu comel dan manisnya. Alahai, ger4m melihatnya.

Dengan kepala b0tak dan berwajah bulat, wajah Khadijah sangatlah comel seperti abang-abangnya juga. Alahai, siapa tidak ger4m melihat pipi temb4m Khadijah kan. Rasa hendak dicub1t-cub1t pula. Bila tersenyum seiras sangat muka ibunya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat komen yang memuji wajah comel Khadijah dan ramai menyatakan wajah Khadijah saling tidak tump4h seperti ibunya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comelnya dadija. sebijik muka dibu. Alooo arini dia cenyum la omey. Alooo, awat syomel sangat ni .. Cantiknya kening… buat kat spa mana tu ha tomey.. “

” Assalamualaikum. Masya Allah Tebarakallah. comel nya adik yang manis ni. Temb4m pipi. Muka dibu sangattttt . tu pipi ke pau .. “

” Hahaha comelnyer. Bambam. Muka ibu.. habis.. c0py cat. Muka dia n0tty  eee gey4mmm lah. Dadija, i fancy you .. Gigi dah ada ke, nak gig1t jari tu.. “

” Alahai Makcik Siti gig1t ni pipinya.. Dadija nk. Kene ke. Comel nye khadijah. Bulatnye khadeeja ni. Ger4m.. Comey sngguh.. Pipi p4u.. “

” Pipi tu.. pipi tuu.. ee ger4m . pandainya gig1t jari ye, comel lah dia. Baby cakap ngan ibu nk mkn kepak ayam goreng.. comel..”

” Dh mcm daddy awak ea.. kepala b0tak dijah. c0py 0ri 1:1 muka dibu ni. Hahhh… dah pandai senyum dah tu… Precious gambar ni… jarang nampak dadija senyum. Selalu muka serius jer.. “

” WOW.. senyum nye membvn0h  senyumman yg ter Awesome sekali no.1 champion. Comelnya muka dibu c0py paste.. “

Ketiga-tiga anak Tomok dan Ayu sebenarnya memiliki wajah yang comel. Lihat sahajalah wajah ibu dan bapa mereka kan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Khadijah membesar menjadi anak yang taat kepada ibubapa dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..