” Muda lah maknya, macam kakak dengan adik je.. ” – Netizen

Gambar Wanna Ali Bersama Ibunya Raih Perhatian Ramai. Wah, Nampak Macam Adik-Beradik. Mak Dan Anak Sama Cantik !!

Pendatang baru dalam dunia hiburan iaitu Wanna Ali mula dikenali ramai apabila membintangi filem Ada Apa Dengan D0sa. Kini namanya semakin dikenali sejak memegang watak sebagai Adira dalam drama bersiri Angk4ra Cinta.

Wanna merupakan anak kepada penerbit filem, Datuk Normashayu Puteh. Meninjau ke akaun Instagram, gambar Wanna bersama ibunya telah meraih perhatian ramai netizen kerana dilihat seperti seorang kakak bersama adiknya.

Antara entri yang dikongsikan ialah ketika sambutan hari lahir Wanna pada tempoh hari. Gambar dua beran4k ini telah mendapat pujian ramai kerana ibu dan anak sama cantik. Malah wajah ibu Wanna juga nampak muda daripada usianya.

Patutlah Wanna cantik orangnya kerana ibunya juga begitu cantik. Wajah mereka juga nampak begitu seiras sekali dan ternyata Wanna mewarisi kecantikan daripada ibu. Wanna baru sahaja menyambut ulangtahun kelahiran pada Disember lalu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Nampak macam kakak dan adik.

Wajah dua anak beran4k ini telah menarik perhatian ramai kerana dilihat seperti pasangan adik-beradik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantiknya mama and sister i . sama comel. happy birthday wanna. Yg ke berapa tahun tu Wanna? “

” Mak wanna ali kee. Dua dua cantik. cantik 200%. Muda la maknya macam dengan kawan kawan .. kak wanna pun cantik.. “

” Ibu dan anak yang comel. Steady ja keduanya. tampak cantik mulus. Mcm dua beradik. patutlah kak wanna cantik, maknya cantik.. “

” So cantik… mother & daughter. cantik mcm adik beradik. happy birthday wana , may Allah always bless you n family … stay g0rgeous.. “

” Cantik la… ke mana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. Kak Ayu.. tak nampak macam anak dan mak.. macam kakak adik je.. “

” Always gorgeous. dua dua cantik sangat ya ampun. comel laa akak wanna nii. Suka lah tengok muka wanna, cantek.. “

” Comelnya anak Datuk ni… happy birthday to wannaali.. may Allah shower you with His blessing love and compassion.. “

Pemilik nama Nur Syazwana Mohd Ali ini sebenarnya sudah lama berj1nak dalam dunia seni. Wanna pernah menjadi penyanyi ketika berusia 15 tahun. Semoga Wanna terus berjaya dalam membina nama dalam industri hiburan tanahair.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wana Ali, Datuk Normashayu Puteh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..