” Daddy solat also you kacau eh, n0tty girl.. ” – Aaron Aziz

Video Aaron Aziz Diganggu ‘Anaknya’ Ketika Solat Yang Begitu Mencuit Hati. Fuh Nasib Tak Masuk Dalam Kain, Kalau Tak Naya. Nak4l Sungguh Ni !!

Dato’ Aaron Aziz pelakon yang disegani ramai dan berbakat besar. Pelakon berasal dari Singapura ini mencipta nama yang cukup bersinar di Malaysia. Aaron antara pelakon negara jiran yang popular dan masih lagi bertahan sehingga kini.

Aaron yang memiliki rupa paras yang tampan memberikannya kelebihan di samping bakatnya itu. Watak Malik dalam filem KL G4ngster cukup sinonim dengan namanya. Aaron sudahpun berkahwin dengan Datin Diyana Halik dan mempunyai 3 orang anak.

Sudah agak lama Aaron berdiam diri daripada dunia seni dan terkini lakonannya dapat dilihat di kaca televisyen menerusi drama bersiri Jalan Ses4t Ke Syurga yang menggandingkannya bersama pelakon Siti Elizad. Pastinya kerinduan peminat setia Aaron terubat apabila melihat aktor kesayangan mereka ini beraksi.

Menerusi akaun Instagram Aaron Aziz, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan aksi kucing peliharaaannya bernama Oreo membuat onar ketika Aaron sedang solat. Ketika Aaron sedang sujud, Oreo menguis-nguis kain pelikat yang dipakai Aaron.

Jom tonton video di bawah :

Aksi anak kucing ini menarik perhatian peminat dan rakan artis. Mujurlah tidak sampai ke dalam kain kalau tidak pasti lain jadinya. Antara komen-komen peminat :

Ris4u pulaaak kot-kot dia terkait mangga ranum Daddy.. ” – Chef Zam

” That’s so cute.. ” – Tiara Jacquelina

” Nasib baik tak jadi macam video bulan puasa dulu. Cucu masuk dalam kain atuk waktu solat.. “

” Tak0t terburai je kain kau bro oreo tu tarik.. “

” Nak4l tak tenteram dibuatnya hahaha. Sikit lagi nasib tak penyek.. “

” Hahaha cute sangat2. Awat nak4l ni cik cing ape2 stil comel sgt2.. “

” Masya’Allah soooo cute lah !!! Cool aja Daddy ! Kalau I dah terjer1t dah hehe.. “

Amboi Orea bukan main bersuka ria lagi dia bermain kat celah tu. Boleh buat hil4ng kusyuk betul si bulus ni nasib baik tak terpenyek. Kalau sudah pencinta kucing, perkara sebegini pasti akan pernah terjadi. Apa pun, semoga Aaron sentiasa gembira bersama keluarga tersayang dan success selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaron Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..