” Cutie pie, comelnya macam mak dia. Snow white versi baby.. ” – Netizen

Video Terkini Anak Izara Aishah, Irisa Alaia Yang Kini Berusia 8 Bulan. Amboi Ayaya, Seronok Sangat Ke Tu. Nasib Tak Menitik Air Liur, Comel Sangat Senyum Sampai Ternganga Mulut Tu !!

Meninjau entri terbaru di Instagram Izara Aishah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan anaknya, Irisa Alaia sedang duduk dalam sebuah kerusi swing bayi. Izara turut menulis di kapsyennya memberitahu tentang selesanya kerusi ini untuk Alaia.

Video tanpa suara ini memperlihatkan Alaia yang tersenyum memandang kamera ketika gelagatnya ini dirakam. Bukan main Alaia tersengih sampai ternganga mulutnya itu. Tidak seperti kebiasaannya, posting kali ini dibuka kepada umum untuk memberikan komen.

Jika anda adalah pengikut setia Izara, pastinya tahu Izara sering menut0p ruangan komen. Untuk rekod, Alaia dilahirkan pada bulan April yang lalu dan kini anak kecil ini sudahpun 8 bulan usianya. Membesar menjadi anak yang comel, Alaia mewarisi kecantikan wajah Izara dan daddynya, Adib.

Alaia yang berkulit putih dan bermata sepet ini sering dikatakan peminat seperti anak orang Korea. Kalau sudah ibunya cantik dan daddynya juga good looking, sedik1t sebanyak pastinya akan diwarisi si anak. Alaia juga tidak diwujudkan sebarang akaun media sosial dan semua perkembangannya hanya di Instagram Izara dan ahli keluarga yang lain.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alaia yang tersenyum lebar itu menarik perhatian peminat. Alahai makin lama bertambah comel dan chubby Alaia ini dan antara komen-komen mereka :

” Cutie pie, comelnya macam mak dia hehe.. Cantiknya this little angel ni.. Super cute.. You r so cute Princess.. “

” Haii adik comeyy.. Tengokla mak dia cantiknya macamana pulak. Shoo cute Alaia, comel betul si kecil ni.. “

” MasyaAllah cantiknya awak baby. Ala comelnya Alaia, muka daddynya sangat tapi cantik macam mama. Ger4m tengok pipi tu.. “

” Masya Allah ger4mnya baby tercomel ni. Weii comel yaa amat la bud4k Alaia ni.. comel sgt anak ni.. rasa nak gom0l-gom0l.. “

” Comel betul, suka tengok Alaia senyum. Cutenya dia, masya Allah little angel ni.. Comelnya persis ibunya manja.. “

” Lawanya dia, esok besar lagi cantik ni. Like mother like daughter sangat.. Irisa Alaia yang cute.. so precious.. “

” Such a pretty baby alaia, cute sungguh such a cutie. Macam snow white versi baby.. I kenottt. Comel sangat..¬†“

Alahai Alaia ni, senyum lebar hampir-hampir nak menit1k air liur. Gembira dan selesa sangat Alaia berhay0n dalam swing ini. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, pasti dewasa nanti secomel dan secantik mamanya. Semoga Alaia membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..