” Nak4lnya Alisa, saja-saja je tau, buat orang ger4m je.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Ketika Ibunya, Hanis Zalikha Tanya Siapa Namanya Buat Ramai Terhibur. Alahai, Nak4l Betul Si Tada Ni, Saja Je Kan Mengusik. Penat Je Abang Yusuf Iskandar Betulkan. Comel Sangat !!

Baru-baru ini nama Alisa Aisyah menjadi bualan ramai peminat kerana memenangi anugerah si cilik Melet0p pada malam Anugerah Melet0p yang lalu. Anak kepada pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini sering dirakam mempamerkan gelagat yang mencuit hati sama seperti abangnya, Yusuf Iskandar.

Melalui perkongsian terbaru di Instagram thealisaaisyah yang dikendalikan oleh ibunya, Hanis ada merakam satu video di mana Hanis bermain bersama kedua-dua anaknya di atas katil. Alisa dan Yusuf yang lengkap berbaju tidur dilihat sangat enjoy berborak dan bermain sesama mereka.

Namun apa yang menarik perhatian adalah telatah Alisa yang sangat nak4l mengusik abang dan ibunya. Apabila ditanya ‘what is your name‘, Alisa tetap mengulang jawapan yang sama ‘my name abang’ sambil ket4wa mengekek-ngekek. Alahai, comel betul Alisa ni. Hanis dan Yusuf juga turut ger4m dengan telatah Alisa.

Di akhir video tersebut, Alisa masih juga mengulang jawapan yang sama apabila Hanis bertanya namanya. Pandai betul Alisa bergurau dan menceriakan suasana. Memang sesuailah si comel Alisa ini menang anugerah si cilik Melet0p. Sesiapa sahaja pasti terhibur dan gel1 hati melihat gelagat Alisa.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Kecomelan Alisa sewaktu mengusik ibu dan abangnya meraih perhatian peminat. Rata-rata mereka cukup terhibur dan ger4m dengan si kecil Alisa. Antara komen-komen mereka adalah :

” Hahahhaha ger4m nye.. ” – Elizad Sharifuddin

” Nakalnya Alisya, sesaje je tau.. buat org ger4m je, pandai ye dia bergurau.. acik tgk byk kali nihhh.. ger4mmmm, Eh dia yg sakat eh pandai eh. Ger4m nyaaa.. “

” Haha nak jadi pelawak ini.. Omg… The cutest. Future j0ker in da family dia ni, Eh dia ni hahahahahahahah comel sangat alisa ni eeeeee.. “

” Pandainya dia ajak bergurau, my name abang, ali abang, Ooh gosh, Alisa is really cheeky, comeiii, Cute sgtttttt…. ger4mmmm your kiddos.. “

” The fact that she giggles after saying ali abang shows that she knows she’s fooling around. Eeee smart little cutiepie, pandai melawak lah budak ni.. ger4m nampak yang dia ni bijak orangnya.. “

” Aliabang.. hahahaha punya la nak mengusik mummy dgn abg dia jugak hahahaha.. pandai alisa ni, Ehhhh budak domotsss ni nak kene geg1kkk.. “

” Eeee tgokniii alisa ni kecik² dah pndai menyakatt ehhhh, Eee… da besar mesti annoying budak ni, eeeee ger4mmmm chicky tau pomel sangat.. “

” Comel nyaaaa alisa gelakk love sgt. tengok banyak kali pon trhibur, Hahah saja nak suruh mummy geletek. Cheeky girl alisa.. Now dia kacau abg yusuf dia pulak.. “

Kecil-kecil sudah pandai membuat lawak Alisa ni. Dah besar nanti mesti lagi lucu buah hati Hairul dan Hanis ini. Apa-apapun, kami di Berita Kopak mendoakan Alisa dan Yusuf menjadi anak yang soleh dan solehah serta membahagiakan kedua ibu bapa sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thealisaaisyah, Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..