” Cantiknya dia, dah besar makin comel.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Yang Kini Sudah Berusia 4 bulan. Alahai Comelnya Aisha, Kulit Putih Gebu Dan Hidung Mancung. Mata Tu Pun Cantik Sangat !!

Si cilik Aisha Amaira sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial. Anak kepada pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz ini dilahirkan pada 7 Ogos lalu dan dia merupakan anak sulung bagi Aidil dan merupakan anak ketiga bagi Fasha.

Meninjau ke akaun Instagram, gambar terbaru Aisha telah dikongsikan. Dengan kapsyen ‘ cepatnya besar ‘, wajah comel Aisha sentiasa membuatkan ramai ger4m melihatnya. Berkulit putih gebu seperti ibu dan bapanya, Aisha tetap manis dengan senyumannya.

Sebanyak tiga keping gambar telah dikongsikan di akaun Instagram Fasha di mana Aisha memakai baju berwarna pink dengan pebagai mimik mukanya. Aisha kini sudah mencecah usia lebih 4 bulan pastinya sudah banyak perkembangan seiring usianya.

Aisha memiliki sepasang mata yang cantik dan berhidung mancung. Sekali imbas rupa paras Aisha seiras bapanya. Sebagai ibubapa pastinya amat merindui ketika anak masih bayi dan dengan masa yang begitu pantas berlalu menyebabkan kita merasakan anak begitu cepat membesar.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Gambar Aisha yang dikongsikan sentiasa mendapat komen ‘comel’ daripada para netizen. Ramai yang berasa ger4m melihat wajah Aisha. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Hari2 untie tgk muka baby aisha… mana tau baby untie lahir nanti terkenan muka baby aisha ni.. comel sangat. kenapa comel benor.. “

” Ya Allah indah nya ciptaan Mu. Sangat comelĺ. Comelnyer awakk Moga terus membesar dgn sihat. Fasha makan gula banyak ka pregnant aritu ? Awat la baby Aisha manis melecaih .. “

” Segaknya budak ni.. mak ayah segak.. anak pun segak lahai. Cantiknya baby.. moga jadi hamba Allah dan anak yg solehah.. Cantiknya dia, dah besar makin comel.. “

” Comel nya baby dan besar nti lg cantik seperti mama fasha. So pretty like mummy dia. Ger4mm dgn pipi tu.. Gebu sgt.. iras ayahnya.. “

” So preety, why sangattt cuteeee baby. matanya cantik. Cantiknya putih bersih. dah besar dah dia.. So cute.. just like your mother.. “

” Comel sgt ank u fashasandha ….. Semoga membesar dgn sihat syg. Alahai…. meh acik nk geget sikit bley ?? Ger4m nya.. Sejuk mata memandangnya.. “

” She has her dad’s smile & her mum’s skin complexion. Such an adorable baby . Ak mmg tak bole tgk anak fasha ni comel sgt.. “

Alahai, wajah Aisha ini sememang tidak jemu mata memandang. Semoga Aisha Amaira membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta anak yang membanggakan ibubapa. Semestinya Aisha secantik ibunya apabila dewasa kelak.


Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..