” Cousin pun muka lebih kurang sama macam Izara.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Izara Aishah Bersama Sepupunya Raih Perhatian Ramai. Eh, Nampak Macam Kembar Lah. Cantik Macam Izara Juga !!

Meninjau ke akaun Instagram Izara Aishah, perkongsian terbaru Izara telah meraih perhatian ramai. Izara telah berkongsi beberapa keping gambar ketika dia menghadiri sebuah majlis. Dapat dilihat Izara kelihatan sangat manis memakai jubah dan bertudung sedondon.

Antara gambar yang dikongsi oleh Izara ialah bersama dengan pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin dan Ruzaini Jamil. Turut dikongsikan gambarnya bersama isteri Rizman iaitu Nurida Suraya. Namun yang mencur1 perhatian ialah gambar Izara bersama sepupunya.

Ini kerana wajah Izara dan sepupunya dilihat sangat seiras. Walaupun kedua-duanya memakai pelitup muka, dapat dilihat mata kedua-duanya sangat sama. Pastinya sepupu Izara juga memiliki rupa paras secantik Izara.

Perkongsian ini telah meraih lebih daripada 37 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Walaupun kini Izara tampil berhijab, kecantikan Izara sentiasa memuk4u mata sesiapa sahaja yang memandang.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang menyatakan Izara dan sepupunya nampak seperti kembar. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Your cousin mata sama lahh .. izara aishah ni tak rilek betul lawa dia.. Ya Allah cantik betul awak jumpa depan2 td.. “

” Cantiknya MasyaAllah Izaraa cantik nau.. your cousin face like u. both sgt cantik.. Cantiknya outfit matching semua dari tudung mask and jubah.. “

” Cousin pun muka lebih kurang sama dgn u..  walaupun izara pakai semua tertutup & labuh tetapi still nampak kecantikan.. “

” She has her own hijabis style, no one can c0py.. same muke dgn cousin izara cantik.. cousin like twin.. cantik betul lah izara.. “

” Cousin eyes look exactly like yours.. beautiful as always… cousin serupa u Izara.. Izzara cantik sgt2 walaupun bertutup.. “

” Mata Izara dgn cousin sama .. Alamakkk izara .. style tudung ni pun lawooooo . Tutoriall please..”

” G0rgeousnya la izzara.. camana wat mata mcm yusuf taiyub tu.. Rugi tk jumpa izara kat mall.. terpaling lawa.. “

Penampilan Izara dengan fesyen muslimahnya sentiasa mencur1 perhatian ramai. Izara sentiasa nampak cantik dengan apa jua fesyen yang digayakan. Semoga Izara Aishah sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi kini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..