” Congrats kak Emma and husband. Ada g4ng la lepas ni.. ” – Netizen

Video Baby Shower Emma Maembong Yang Meriah Dengan Berbagai Gelagat Ahli Keluarganya. Ceria Dan Sporting Betul Semua. Akh1rnya Dah Tahu Gender Baby Emma, Mesti Comel !! 

Emma Maembong dan Shazli melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan Februari yang lalu. Emma sekarang sedang menunggu hari dan masa untuk melahirkan cahayamata pertamanya itu yang dijangkakan pada bulan November ini.

Sebagaimana pasangan lain, Emma dan Shazli juga membuat majlis baby shower mereka. Dihadiri oleh kaum keluarga Emma, suasana kelihatan begitu meriah. Bagi pengikut setia Emma pastinya tahu mengenai sikap Emma dan adik beradiknya yang happy go lucky dan gil4-gil4.

Meninjau akaun Instagram Emma, telah dikongsikan sedikit sedutan video ketika majlis baby shower ini. Kelib4t Chacha Maembong yang bersemangat menjer1t memberi semangat untuk Emma dan Shazli. Ibu Emma dan kakak-kakaknya yang lain juga kelihatan gembira dalam video ini.

Mereka masing-masing meneka jant1na bayi Emma dan diberi syarat untuk memakai baju biru sebagai tanda bayi lelaki manakala baju merah jambu untuk yang meneka bayi perempuan. Sebuah belon besar tertulis baby boy or girl turut disediakan dalam majlis baby shower Emma ini.

Jom tonton video di bawah :

Meriah sungguh majlis baby shower Emma ini. Semuanya exc1ted untuk mendapat ahli keluarga baru dan apabila belon dipec4hkan Shazli, terded4hlah jant1na bayi mereka itu. Antara komen-komen daripada peminat :

” Yeayyyy Dh agk g4ng kita baby boyy.. hehe tp dh bersalin 11.11. Tahniah Emma, sukalah Shazli ada g4ng.. “

” Bestnya meriah betul family. Kelakar pulak tu tengok yang edit ni.. Semua muka ada, happy ada, frvst pun ada hahaha.. lucu korang.. “

” Congrats kak Emma and husband. Ada geng la lepas ni Shazli. It’s a boy, semoga menjadi anak yang soleh dan Emma dipermudahkan untuk bersalin nanti.. “

” Congrats emma and hbby.. yeayyy bby boy.. harap-harap la twin. suka tengok family emma, riang ri0h je gembira.. “

” Dah tau da boy.. msa dia oder bju bby r0mpers clour boy bln 7 tak sal4h.. sbb emma pun nmpak… com0t2 sikit.. id0ng kmbang2.. hihi but stil cun.. “

” Congrats kak emma baby Boy mesti Comel macam mummy dia dan hensem macam papa dia moga jadi anak yang soleh dan solehah aminn.. “

” Meriah betul family kak emma. Tak tau pulak chacha have talent in baking. Congrats kak emma dan dipermudahkan bersalin.. “

” Meriahnya keluarga best sangat .. Congratsssss baby boyy is coming. Mesti comel baby Emma nanti.. “

Pasti bahagia Emma memiliki ahli keluarga yang sporting sebegini, lagi menceriakan suasana. Bukan setakat g4ng boy dan girl, g4ng k0nfius pun ada berbaju putih. Apa pun, baby boy bakal lahir bila-bila masa sahaja dan semoga Emma dipermudahkan untuk bersalin dan dikurniakan bayi yang sempurna dan sihat.

Untuk video penuh sila kl1k di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, Youtube Channel Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..