” Sebijik muka Wany ikut muka ayah.. ” – Netizen

Wany Hasrita Kongsi Video Bersama Ayahnya, Wajah Ayah Wany Jadi Tumpuan Peminat. Alahai Manja Dan Sweetnya Wany Dengan Ayah. Jarang Wany Kongsi Gambar Ayahnya Sebelum Ni, Seiras Sangat !!

Penyanyi Wany Hasrita semakin bersinar dan popularitinya juga semakin meningkat naik. Wany baru sahaja dinobatkan sebagai Penyanyi Wanita Popular di Anugerah ABPBH33 dan kembali meramp4s trofi yang sama pernah dimenanginya 2 tahun yang lalu.

Wany amat jarang bercerita tentang kehidupan peribadinya di laman sosial. Jika anda mengikuti laman sosial penyanyi ini, kebanyakannya hanya berkisah tentang karier seninya sahaja dan hanya sekali sekala Wany berkongsi tentang ibunya, Norita Jaafar.

Meninjau akaun Instagram Wany, telah dikongsikan satu video tanpa suara yang memaparkan Wany bersama ayahnya. Kelihatan dalam video ini, Wany menggenggam erat tangan ayahnya sambil ayahnya melemparkan senyuman ke arah kamera.

Ramai yang mengetahui bahawa kedua ibu bapa Wany sudah lama berp1sah dan Wany tinggal bersama ibunya. Melihat kemesraan antara Wany dan ayahnya ini menunjukkan Wany anak yang memiliki sifat manja. Wajah ayahnya juga nampak seiras benar dengan wajah Wany.

Jom tonton video di bawah :

Aksi manja Wany bersama ayahnya ini menarik perhatian peminat. Alahai comel sangat berpegang tangan macam itu dan antara komen-komen mereka :

” Sweet sangat anak dan ayah ni, sebijik muka Wany. Comel je pegang tangan macam tu.. Cute sangat la haiiii.. “

” Comel jer ayah Wany. Manja pulak tu nampak Wany dengan ayah berpimpin tangan. Jarang ayah-ayah nak bergambar manja macam ni. Sporting la ayah Wany.. “

” Alah alah cute sungguh, sweet nyaa pegang tgn tu. Muka sama macam abang dengan adik pun ye. Siapa nak ngorat anak ayah kena manja dengan ayah jugak lah hehe.. “

” So cute both of you. Muka cap ayah dan anak betul la ni. Sebijik muka Wany ikut muka ayah. Kim salam pada ayah Wany.. “

” Happy Daddy dgn girl. Manjanya wany dengan ayah, macam pakwe makwe hehehe. Alamak ni takut ni kalau nak ng0rat anak ayah hehe.. cute sangat pegang tangan gitu.. “

” MasyaAllah, so manissss both of you. Sweetnya dpt manja2 ngan ayah. Wany pun manja anaknya.. “

” Baru tahu kecantikan tu diwarisi dr siapa. Sebijik muka Wany dengan ayah. Muda nya ayah dia jeles kita. Hensem nya ayah muka dekat samala Wany dengan ayah.. “

Manja sungguh Wany apabila bersama ayah tersayang. Nampak wajah Wany banyak mewarisi wajah ayahnya dan peminat juga ramai yang menyedari wajah mereka yang mirip itu. Apa pun, semoga Wany gembira selalu bersama keluarga tersayang, terus maju jaya dalam kerjaya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wany Hasrita 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..