” Comelnyaaa Sumayyah. Gebu gebas sangat.. ” – Netizen

Puteri Sarah Liyana K0ngsi Gambar Terkini Anaknya Sumayyah Jadi Perhatian Peminat. Alahai, Kiut Sangat !!

Dikurniakan Allah dua orang cahayamata comel, kehidupan pasangan Puteri Sarah Liyana dan pengarah tersohor Syamsul Yusof terlihat sangat bahagia. Seorang lelaki dan seorang perempuan, permata hati mereka ini dinamakan sebagai Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Sering berkongsikan gambar dan video anak-anaknya ini di laman sosial, perkongsian Puteri Sara sering ditunggu-tunggu peminat mereka kerana ingin melihat wajah comel si cilik ini terutamanya Sumayyah. Rambut hitam berkilat, mata bulat dan bersinar antara daya tarikan yang ada pada si comel ini.

Menginj4k usia setahun, Sumayyah menjadi semakin comel dan temb4m. Membesar dengan sihat, si comel ini sudah mula nampak mirip wajah ibunya pula. Pernah dikongsikan perbezaan wajah Puteri Sarah dan Sumayyah, kedua-duanya nampak mirip dan sangat comel.

Menerusi akaun Instagram, Puteri Sarah Liyana telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau bersama anaknya Sumayyah. Kecomelan wajah Sumayyah itu menjadi perhatian peminat mereka. Dengan kulit putih gebu dan mata bulat bersinarnya itu buat ramai peminat jadi ger4m.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah comel Sumayyah ini menjadi perhatian netizen . Antara komen-komen mereka :

” Cantiknyaaaa sumayyahh. Semoga menjadi anak yang solehah.. “

” Ya Allah putih gebunya dia.. “

” Cutenya baby sumayyah macam mama dia.. “

” Comelnyaaa sumayyah.. “

” Awat comei sangat sumayyah…. Ger4m la rasa nak gig1t.. “

” Awat gebu sangat ni. Ger4m lahh.. “

” Gebu gebas si kecik tu.. “

Comel sangat Sumayyah ini tak ubah macam anak patung. Semakin hari semakin nampak macam Mamanya. Comel macam kembar Mama. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Sumayyah membesar dengan penuh kasi sayang dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Puteri Sarah Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..