” Comelnya. Senangnya nak tidur.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Menidurkan Anaknya, Mishall Imani Cur1 Tumpuan Ramai Netizen. Wahhhh.. Senangnya Tidurkan Anak, Bapa Mithali Ni !! 

Setiap bayi mempunyai pelbagai cara untuk ditidurkan. Ada sesetengahnya sangat sukar untuk diajak tidur namun ada juga yang begitu mudah untuk ditidurkan. Ia bergantung kepada rutin harian anak tersebut. Jika mereka terlalu penat pasti tiada masalah untuk melelapkan mata.

Menerusi akaun Instagram Nabil, beliau telah memuatnaik video beliau menidurkan anak ketiganya, Mishall Imani. Video tersebut telah mendapat puluhan ribu views dan ratusan komen daripada para netizen. Apa yang menarik perhatian mereka ialah Mishall begitu mudah untuk ditidurkan.

Dengan kapsyen ‘ 1 2 3 tump4s ‘ menunjukkan betapa mudahnya Nabil menidurkan Mishall. Pastinya Mishall terlalu penat dengan aktiviti harian sehinggakan dia terlelap dengan begitu mudah sekali. Alahai, tidur pun comel sangat Mishall ni !!

Berikut merupakan video yang dikongsikan Nabil di akaun Instagramnya. Mishall dilihat begitu manja dengan bapanya sehinggakan terlent0k tidur di pangkuan Nabil. Kalau macam ini mudah untuk tidur, ada anak ramai pun tiada masalah kan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

1 2 3 tumpas

A post shared by Nabilzira (@nabilzira) on

Rata-rata netizen memuji Mishall yang begitu senang untuk diajak tidur. Antara komen-komen mereka :

” Ouh macam niih budak tido….hahhahah ingatkan klu budak terus tido cam bateri low jer teepadam hahahahahahhha so dia ada step ahh oouh…. “

” COmelnya…  Senangnya nak tidur.. “

” Ger4m Sgt dgn Anjelina Jolie kecik ni.. “

” Alaaa hai ank ayah. comeynye die.. “

Senangnya mishall tido.. Terus lentukkk.. “

Senangnya dia tidur.. “

Alahai, senangnya nak bagi Mishall tidur. Tak banyak ragam pun dia. Ger4m melihat kecomelan Mishall yang mempunyai kedua-dua wajah ibu dan bapanya. Semoga Mishall membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..