” Comelnya pandai pulak tu jel1ng-jel1ng camtu.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Aisha Amaira Di Usianya 3 Bulan. Amboi Pandai Sangat Dah Faham Daddy Mommy Cakap. Mata Tu Bukan Main Lagi Tenung Daddy, Comel Sangat !! 

Anak ketiga Fasha Sandha, Aisha Amaira sememangnya sering meraih perhatian peminat setiap kali kisah mengenainya dikongsikan. Aisha yang kini sudahpun berusia 3 bulan membesar dengan sihat dan semakin comel.

Aisha yang berwajah putih gebu dan bermata bulat ini dilahirkan pada bulan Ogos yang lalu. Tidak memiliki sebarang akaun sosial, Aidil dan Fasha kerap memuatnaik video dan gambar Aisha untuk tontonan peminat yang sentiasa ternanti-nantikan perkembangan si kecil ini.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aisha yang dibawa bersiar-siar setelah selesai mengambil sunt1kan imun1sasi 3 bulan. Aisha yang ditegur Aidil dan Fasha ini tidak henti memberikan senyuman sambil matanya merenung Aidil.

Aisha yang dipakaikan baju berbentuk pumpkin ini semakin temb4m dan pipinya juga semakin membulat. Alahai Aisha berketul-ketul nampak lengannya, membesar dengan sihat nampaknya Aisha. Mata Aisha itu memang cantik dan sama seperti Fasha.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aisha merenung wajah Aidil sambil tersengih-sengih itu menarik perhatian peminat. Alahai cantik sangatlah bud4k kecil ini dan antara komen-komen mereka :

” Ya Allah, Comel betul si aisha ni. So cute ada iras kakak dia. Cantik macam ibu sangat Aisha.. amb0iihhh.. pp tomatto tuhhh.. ger4mm nyerrr.. “

” Alolooo dia dah pandai main cak cak dah. Comelnya so pretty la Aisha. Ya Allah cantiknya dia. Kecik-kecik dah cantik.. “

” Masya Allah.. Comel dan bijaknya.. Baru 3 bulan tu. Comel sangat dia.. ” – Jasmin Hamid

” MasyaAllah.. comelnya.. manis senyumannya.. menganc4m gituuu. She s so cute and ad0rable baby. Pretty baby like mommy.. “

” Ala sayang comelnya, senyum je Aisha… i think dia nak kata.. cantiknya ibu dia. cantiknya mataa bby comeii tu.. “

” Haha manisnya baby Aisha. Comel sangat, senyum sokmo dia. 24 jam senyum dan mudah terhibur. Comeynyeee.. pandai pulak tu jel1ng-jel1ng cmtu.. “

” Cair tengok senyuman Aisha, manis sangat senyum tu. Ger4m aaih. Suka senyum sangat bud4k kecil ni.. “

Alahai Aisha memang suka tersenyum sungguh si kecil ini, mudah sangat terhiburnya. Semakin membesar, semakin manis wajah Aisha ini dan lagi membuatkan peminat ger4m melihatnya. Semoga Aisha membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang menyenangkan hati kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..