” Awhhh tersirat tersurat, ship.. ” – Nad Zainal

Kongsi Gambar Bersama Syafiq Kyle, Kapsyen Mimi Lana Cur1 Perhatian Peminat. Uih Lain Je Bunyi Tu, Komen Nad Zainal Pun Macam Ada Sesuatu Jer !!

Pelakon wanita, Mimi Lana kini semakin mendapat tempat di hati peminat. Lakonan terkininya bersama Nad Zainal dan Remy Ishak dalam drama Hati Yang Tersak1ti mendapat pujian ramai. Umum mengetahui, Mimi adalah bekas kekasih pelakon popular, Syafiq Kyle.

Mereka yang menjalin hubungan cinta bertahun-tahun lamanya mengumumkan berita perpis4han mereka beberapa bulan yang lalu. Sekalipun tidak lagi bergelar pasangan kekasih, namun Mimi dan Syafiq dilihat profesional dan masih boleh bekerjasama dalam drama dan apa jua sesi photoshoot.

Jarang untuk Mimi berkongsikan gambarnya bersama Syafiq dan kebanyakannya hanyalah berkisar mengenai karier dan dirinya sahaja. Mimi yang lebih memberi fokus kepada kerjaya seninya ini dilihat semakin matang dan mantap mutu lakonannya.

Meninjau akaun Instagram Mimi Lana, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Mimi bersama Syafiq bersama satu kapsyen yang membuatkan peminat berteka-teki. Kapsyen Mimi yang berbunyi ‘my forever best partner’ itu ditujukan untuk Syafiq membuatkan ramai yang membuat tanggapan bahawa hubungan mereka kembali bertaut.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

My forever best partner 💜 #msgm

A post shared by MIMS (@missmimilana) on

Seperti ada maksud tersirat daripada kapsyen Mimi dan telah menarik perhatian peminat dan juga rakan artis. Antara komen-komen mereka :

” Hello favourite couple. Ship for this partner. Semoga sampai jinjang pelamin, aamin. Love both of you, sweet forever.. “

” Sukanya tengokkk. Together-gether ni baru serasi hehe. Semoga berjodoh amin. Till jannah please.. “

” Aaaa sweetnya, lovessss bersemut sangat kapsyen pun. Tak mau gaduh-gaduh heheh.Semoga Allah merestui hubungan ni sampai ke jinjang pelamin.. “

” Hihi dan getback kee. Like 100 kali untuk korang yang sweet ni. Sukanya comel sangat, serasi sepadan sangat korang dua.. “

” Yeayyy sukanya tengok. Ship sangat so sweet. Comeback betul-betul ye biar sampai ke jinjang pelamin.. “

” Yes the best partner ever. Harap-harap dah getback lah. So sweet lah korang. bagai pinang dibel4h dua sangat.. “

” Dua-dua best berlakon dan dua-dua nada suara tu nak sama.. best dengar. Kahwin please, sepadan sangat.. “

Nad Zainal juga tidak ketinggalan meningg4lkan komennya. Ish lagi s4spen macam ada rahsia sahaja, good news mungkin.

Memang nampak sepadan apabila Mimi dan Syafiq bergandingan dan peminat juga masih mengharapkan agar mereka ini berjodohan dan ke jinjang pelamin. Apa pun, semoga Mimi dan Syafiq sentiasa berjaya dalam bidang lakonan dan semakin bersinar sebagai bintang berbakat besar. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Missmimilana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..