” Comelnya macam Aafiyah kak Iti.. ” – Netizen

Kakak Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Siti Norsaida Muatnaik Gambar Mereka Ketika Kecil. Wah, Wajah Dato’ Seri Siti Masa Kecil Persis Siti Aafiyah Lah, Comel !!

Sebut sahaja nama Dato’ Seri Siti Nurhaliza, pastinya ramai mengenali penyanyi nombor satu negara ini. Bukan sahaja berjaya membina nama di Malaysia malah juga di peringkat antarabangsa. Dato’ Seri Siti berjaya mengekalkan popularitinya walaupun sudah lama dalam bidang seni.

Meninjau ke akaun Instagram kakak kepada Dato’ Seri Siti iaitu Siti Norsaida, dia ada memuatnaik gambar semasa kecil bersama adiknya ini. Dengan kapsyen ‘ selamat malam’, perkongsian ini telah mendapat 1383 likes dan 29 komen.

Siti Norsaida juga pernah menceburi bidang seni suatu ketika dahulu sebagai seorang penyanyi. Dia memulakan kerjaya nyanyiannya selepas menyertai program realiti Akademi Fantasia Musim Keenam namun tersingk1r pada minggu yang kelima.

Posting yang dikongsikan oleh Siti Norsaida ini telah mengimbau kembali zaman kanak-kanak mereka. Ramai menyatakan wajah Dato’ Seri Siti ketika kecil sama seperti wajah anaknya, Siti Aafiyah manakala wajah Siti Norsaida sama dengan anak sulungnya, Siti Nuruunnyssa.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Ada juga yang menyatakan wajah kedua adik-beradik ini seperti kembar dan masing-masing mempunyai kecantikan tersendiri. Antara komen-komen yang diberikan oleh netien :

” Tu bukan aafiyah ke, nape gambo petak2 nie? Amik kat laptop ke CD tu?.. cantik kak ida. Teringat g4ng senamrobik dgn abg zali dan kak nah.. “

” Comelnya mcm aafiyah kak iti.. kak ida mcm nisa.. Comel cantik sampai sekrang. Ini TokTi kan yang kecik tu. Aafiyahh nau nau ye.. kekdaa nysa junior.. “

” Sama cantik,  Macam Twin. Macam Kembar dh beb. Tengok gambo ni teringat pulak sy dgn kakak. Semoga ik4tan adik beradik kalian tetap utuh sampai bila.. “

” Gambar yg ori mana ida? Bak maiiii saya nak enhance kasi clear & sharp muka bud4k2 2 ketol ni. Yg tgh tu mcm umai skrg .. “

” Aafiyah ke tu. Hihi.. muka ctdk time kecik tu sebijik mcm Mak Salmah.. ctdk cantik alami gadis melayu sejak kecil. love sangat.. “

Dato’ Seri Siti turut meningg4lkan komen terhadap posting kakaknya itu :

Walaupun nampak ‘berkar4t’ tetapi kedua adik-beradik ini tetap nampak comel semasa kecil dan wajah mereka tetap ‘çomel’ sehingga dewasa. Kini, wajah comel mereka diwarisi oleh anak-anak pula. Nampak seiras bukan Dato’ Seri Siti dengan anaknya? Apa pendapat anda ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Norsaida, Dato’ Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..