” Comelnya, kecil-kecil dah cantik.. ” – Netizen

Video Terkini Anak Izara Aishah, Irisa Alaia Yang Kini Sudah Berusia 5 Bulan Raih Perhatian Ramai. SubhanAllah, Part Mata Tu Cantik Sungguh !!

Umum mengetahui Irisa Alaia merupakan anak kepada pelakon Izara Aishah bersama pasangannya yang merupakan anak tiri kepada penyanyi Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Adib Khalid. Irisa dilahirkan pada 15 April yang lalu kini sudah berusia 5 bulan.

Kehadiran puteri kecil mereka ini merupakan hadiah yang paling bermakna dan menggembirakan buat pasangan ini. Irisa menambahkan lagi keceriaan dalam kehidupan mereka suami dan isteri serta seluruh ahli keluarga mereka setelah beberapa tahun Izara dan Adib menanti anak pertama meraka.

Izara juga sering berkongsi gambar dan video puteri kesayangan mereka ini untuk tatapan para peminat. Wajah Irisa sering mencur1 perhatian ramai termasuk rakan-rakan artis kerana begitu comel dan mewarisi wajah ibu dan bapanya.

Menerusi entri terbaru akaun Instagram, Izara telah memuatnaik video Irisa. Video tersebut telah mendapat ribuan viewers dan ratusan komen yang memuji wajah comel Irisa. Alahai, siapa tak ger4m melihat wajah Irisa yang putih gebu ini.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Thanks for this pillow @happikiddo_ @candide.my

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Irisa Alaia. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah haiii comel nya.. rasa nak picit2 pipi dia.. “

” Ya Allah ! Shomelll nye mcm akak la ! Eeeeeee nk gomoii Boleh dak .. “

” Comelnyaaaa! Kecik2 dah cantik.. Anak artis paling cantik aku rasa.. “

” Ya ampunnnnn…. Kenapa comelll sangatt ni syg… Cantikkk macam maknya jugak…. Bikin geram tawww tengok gugurl ne…. “

” Masyaallah terlalu syantik baby nya kk.. So cute la baby girl ni! Mata terbentuk dan cantik.. “

” MashaAllah… U’re beautiful sweetie pie like your mom.. “

Alahai, comel sangat Irisa dengan senyuman yang begitu manis. Ramai yang menyatakan Irisa mengikut wajah ibunya, Izara. Semoga Irisa Alaia membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta sentiasa dilindungi oleh Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..