” Menus0k kalbu sangat gamaknya mak dia nyanyi. Alahaiiiii.. ” – Netizen

Sarancak Kongsi Video Menyanyi Lagu Cinta Dengan Sepenuh Hati. Namun Anaknya Memberikan Reaksi Yang Tak Diduga. Alahai Sampai Menceb1k Bayu Dibuatnya !!

Umum mengetahuu Sara Zulkifli ataupun lebih dikenali sebagai Sarancak adalah salah seorang penyampai digital di H0t FM. Bermula dengan menjadi insan penting di belakang tabir, kini Sarancak semakin dikenali antara penyampai radia terkenal tanahair.

Sarancak adalah nama gelaran bagi Sara sejak daripada sekolah menengah lagi. Atas bakat yang dimiliki Sara, Sara diberikan kepercayaan untuk mengendalikan programnya tersendiri yang diberi nama ‘ Sarancak ‘. Berbekalkan bakatnya dalam bidang penyampaian dan pengacaraan, program ini cukup menyerlahkan lagi bakat yang dimilikinya dan mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Sara juga antara penyampai radio yang mempunyai ramai pengikut di instagram. Sara kini mempunyai seramai 96.1k pengikut daripada pelbagai peringkat umur. Tidak hairanlah tiap kali Sara memuatnaik video atau gambar terutama bersama anaknya Bayu, Sara akan mendapat ribuan view di Instagramnya. Lagaknya yang bersahaja dan tidak dibuat-buat, membuatkan Sara semakin dikenali ramai.

Baru-baru ini, Sara memuatnaik video nyanyian  di instagram miliknya ketika bersama anaknya Bayu. Aksi nyanyiannya begitu menghiburkan, sehinggakan Bayu memberikan reaksi tidak dijangka semasa nyanyiannya. Alahai comellah Bayu ni. Mudah seb4k rupanya !

Ikuti perkongsian video Sara di bawah :

Syahdu betul bayu dengar suara mak dia. Netizen memberikan pelbagai komen atas reaksi Bayu. Antara komen-komen netizen :

” Menus0k kalbu sangat gamaknya mak dia nyanyi.. Alahaiiiii…. Sara Sampai Hatii.. “

” Part Last tu mendayu sgt bayu tak tahan sed1h.. Dia igt mommeh dye mar4h dye kot guna high pitch.. “

” Seronok tgk anak ceb1k ekk smpai ulang bnyk kali tetepp cebik.. Dia sed1h sbb kena hadap suara tu smpai bila2 la.. “

” Alala member dah bertakung air mata tuuu. Ng0kngek betul mak dia punnn hahahahhahahahajajahahahaha.. “

” Obvi0us sgt dia ceb1k sbb suara mak dia hahahahhaha.. “

” Bayu sed1h dgr mak nyanyi lagu tu ke atau sed1h dgr mak nyanyi.. hehehehehe.. “

” Bayu why so cute.. Takpe bayu dgr je suara mommmeh. Syurga bayu tu.. Walaupun az4b nye mashaAllah.. “

Mencuit hati betul apabila tengok video yang dikongsikan Sara. Kesian Bayu kena ‘bul1’ dengan Sara. Tapi muka Bayu comel sangat masa menceb1k menang1s tu. Semoga Bayu membesar menjadi anak solehah. Dan kami doakan Sara semakin berjaya dalam kariernya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sarancak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..