” Comel part Anaqi kata ‘jang4n cakap abang tak payung’.. ” – Netizen

Video Aqeef Anaqi, Anak Amar Baharin Dan Amyra Rosli Membuat Cup Cake Raih Perhatian Ramai Peminat. Part Cakap Ayat Tu Memang Kelakar Lah Dengar !!

Anak kepada pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa semestinya sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Gelagat dua beradik yang comel ini sering dimuatnaik oleh ibu dan bapa mereka di sosial media.

Melalui perkongsian di Instagram Anaqi yang dikendalikan oleh ibunya, telah dimuatnaik sedikit video sewaktu Anaqi membuat cup cake bersama ibunya. Video penuh aktiviti yang dilakukan Anaqi ada dimuatnaik di Youtube buat tontonan peminat.

Menariknya, video tersebut dirakam dari permulaan proses mengadun kek sehingga ke akhirnya iaitu menghias cup cake tersebut. Gelagat Anaqi yang teruja sehingga menj1lat-j1lat jari sewaktu membuat kek tersebut juga sungguh mencuit hati.

Comel sahaja melihat telatah bersahaja Anaqi dalam video tersebut. Part Anaqi sebut ‘jangan cakap abang tak payung’ itu betul-betul buat peminat terhibur dan ger4m dengan gayanya itu. Rata-rata peminat memuji kepetahan Anaqi sewaktu bercakap dalam video itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian ini meraih banyak tanda suka daripada peminat si cilik ini. Rata-rata mereka meninggalkan komen memuji kecomelan Anaqi . Antara komen-komen mereka adalah :

” Hhihi comel je part panas tu.. Comel lah dia, Watch till the end, Hai handsome buat kek cup ke.. “

” Alahai comelnya, Anaqii cute sgtt la awkkk ni, jgn nang1s lagi okay cute boy, Sukanyaa dia, Clever boy.. “

” Semoga aqeefanaqi menjadi anak yg soleh buat mummy aamyrarosli and daddy amarbaharin dan abang yg baik buat adik ayraaryssa.. “

” Tak nampak pun muka anaki mcm girl, nampak mcm boy berambut pjg je, kalu rambut anak sy cantik mcm rambut anaki nk jugak simpan panjang.. “

” Kecik2 lagi da ensem… da bsrrr nt alahaiii, Why u re so cute aqeefanagi, Comel je aqeefanaqi cakap’ jang4n cakap abang tak payung.. “

” I watched it already.. You are beyond cute laaa Anaqi, terbaik la anaqi.. kecik kecik lg dah bijak macam pakcik, Pandainyaa anaqi baked.. “

” Comel part anaqi kata ‘jgn ckp abg tak payung’ hahaha, wei awat dia comel sgt tak tau arrr ger4mm, Time to decorate… So cute.. “

Bertuahnya Amar dan Amyra mempunyai anak yang bijak seperti Anaqi. Pandai betul beraksi dan menceriakan suasana. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Anaqi membesar menjadi anak yang soleh dan dapat membahagiakan kedua ibu dan bapa selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqeef Anaqi, Youtube Aqeef Anaqi TV, Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..