” Cara Yusuf belai rambut Alisa sump4h cute.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Anaknya, Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Menonton Video Yusuf Semasa Bayi. Comelnya Alisa Ketawa Dan Penyayangnya Yusuf. Sweet Betul Dua Beradik Ni !!

Anak  kedua pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Alisa Aisyah sering mera1h perhatian peminatnya setiap kali Hairul atau Hanis memuat naik perkembangan anaknya itu di laman Instagram. Alisa memiliki personaliti menarik yang membuatkan ramai ca1r apabila melihat telatahnya.

Meninjau ke laman Instagram milik Hairul, telah dikongsikan sebuah video di mana Alisa bersama dengan Yusuf dan Hanis menonton video semasa Yusuf masih bayi di telefon bimbit milik Hanis. Alisa yang mengenakan baju gaun hitam bersama dengan sepit rambut hitam kelihatan begitu comel sekali.

Ketika Alisa menonton video tersebut, Alisa ketawa ng3kek-ng3kek sehingga menampak barisan giginya apabila mendengar ketawa yang datang dari video tersebut. Yusof turut membelai rambut Alisa membuatkan Alisa memandang wajah Yusuf dengan penuh kasih sayang.

Perkongsian tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen. Peminat Alisa sangat menyukai hubungan mesra antara abang dan adik yang ditunjukkan antara Alisa dan abangnya, Yusuf. Boleh dilihat Yusuf sangat menyayangi Alisa dengan layanan yang sangat baik yang ditunjukkan terhadap adiknya itu.

Sama-sama kita tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Hairul memuji kecomelan Alisa terutama apabila melihat Alisa ketawa. Selain itu juga mereka suka melihat cara Yusuf melayan adiknya, Alisa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Cara yusuf belai rambut alisa sump4h cute.. What a heaven sibling.. The way Alisa look at her abang while gel4k.. adik abang ni nape makin cute sngt.. “

” Cutenya Alisa ni.. AAA comelnye dye gel4k.. Tengok dia ket4wa.. Kite pun nk ketawa sama.. Caringnya abg dia.. soft sgt dgn adik.. “

” Amboi Alissa comelnya awak ket4wa.. Abg Yusof pun m4njanya usap kepala adik.. Penyayang la si abang ni.. Comel nye tiade ampun.. “

” Ya Allah, comelnya.. Nampak sgat Si Yusuf sayang adiknyaa tuh.. Isshh comel terlamp4u lah dua beradik ni.. Tongkat dagu centu pun cute.. “

” Comeynya gel4k..mudah terh1bur pulak tu.. Macam dah besar ye Alisa.. Yang ni betul2 muka daddy dia.. “

” Sygnya.. Comel gel4k.. Law4k sgt la tu.. Lepas ni adik Alisa pulak tengok video Alisa tengok video Yusuf masa baby dan begitulah seterusnya. Heaven.. “

” haha comel klak4r sgt nih Alisa penamp4kan muka daddy dia hairulazreen.. eeeiii gel4k2 pon lg comei nie.. aihh ger4m.. Dye gel4k sampai sekali aq pun tergel4k.. “

Akrabnya hubungan Yusuf dan Alisa. Semuanya hasil didikan Hanis dan Hairul yang sentiasa mendapat pujian ramai. Bukan mudah mendidik anak bagi mengekalkan hubungan baik dengan adik beradik. Hubungan adik beradik yang baik adalah contoh daripada yang ditunjukkan oleh ibu bapa mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..