” Khadeejah menguap pun comel.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Photosh00t Anaknya, Khadeejah Hijanah, Perkongsian Daripada Instafam0us Aisyah Hijanah Raih Perhatian Ramai. Wah, Khadeejah Menguap Pun Tetap Comel !!

Pasangan Instafam0us Alif Teega dan isterinya, Aisyah Hijanah baru sahaja menyambut kehadiran cahaya mata sulung mereka pada 13 Januari yang lalu. Aisyah selamat melahirkan bayi perempuan seberat 3.23kg dan diberi nama Khadeejah Hijanah.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Aisyah ada berkongsi gambar terbaru puterinya sewaktu sesi photosh00t.  Aisyah juga turut memuatnaik beberapa gambar Khadeejah di Instagram Khadeejahhijanah yang dikendalikan oleh mereka suami isteri.

Untuk makluman, pasangan ini baru sahaja berkongsi wajah bayi mereka baru-baru ini dan gambar photosh00t yang baru dikongsi ini mendapat perhatian ramai followers dan netizen. Rata-rata mereka ger4m dengan pipi Khadeejah yang dilihat begitu temb4m.

Dalam gambar tersebut, Khadeejah memakai baju berwarna putih dan disarungkan hiasan bunga di kepalanya. Terdapat juga anak pat0ng bear disisinya. Alahai, mim1k wajah Khadeejah sewaktu gambarnya diambil memang bersahaja. Menguap-nguap pun tetap maintain comel.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Lagi gambar comel Khadeejah di Instagram.

Perkongsian gambar Khadeejah tersebut telah mendapat banyak tanda suka daripada followersnya. Rata-rata memuji wajah comel dan temb4m Khadeejah. Antara komen-komen mereka adalah :

” Subhanallah cntiknya, Comelnyaaa awak khadeejah. Jadi anak yang solehah ye, Alahh… meriahnya bunga diaa.. “

” MashaaAllah alaiki Allah pelihara khadeejah dan Aisyah sekluarga amin, Ya allah comelnya khadeejah ger4m je ngan pipi tu.. “

” Comelnya khadeejahhijanah menguap. Tak sabar tunggu khadeejah besar pakai tudung, Khadeejah menguap pun comel.. “

” Alolololo comelnyeee… semoga Khadejah berada dalam lindungan Allah dan diberkati ALLAH selalu, ikut muke sape baby ni comel sangat.. “

” Khadeejah comeyy… membesar jadi anak yg solehah taat perint4h Allah, perint4h MummyDaddy yaa… semoga Khadeejah jadi yg terbaik buat ummah.. “

” MaasyaaAllah tabarakallah.. Assalamualaikum.. hi sweet heart, Bestnya c1um baby… bau baby sedap, Alololo.. comel nyaa.. selalu pegang teddy bear tu.. “

” Mashaallah she looks so adorable, You so cute khadeejah.. semoga menjadi nak yang solehah, and sentiasa dalam lindungan Allah, Amiin.. “

Menjadi ibu bapa baru merupakan cabaran buat Aisyah dan Aliff. Namun semestinya yang terbaik akan diberikan kepada buah hati tersayang. Didoakan semoga Khadeejah membesar dengan sihat dan menjadi anak solehah buat ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aisyahhijanah, Khadeejahhijanah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..